A vérvétel kimutatja, hogy már nem vagyok szűz?
Figyelt kérdés
Mivel sok mindent kimutatt,így ezért kérdeztem meg a biztonság kedvéért.léccíí valaki.köszönöm2009. dec. 21. 22:11
1/23 anonim válasza:
Azt nem, de azt látni fogják hogy oxigénhiányos az agyad.
2/23 anonim válasza:
Igen, kimutatja. Valamilyen női hormon fog megjelenni a vérképben, pontosan nem tom a nevét. (google)
3/23 anonim válasza:
sőt azt is h ki vette el a szüzességed
4/23 anonim válasza:
Ez utóbbihoz azért szükség lenne arra a férfi vérére is, hogy összehasonlíthassák, mert nem fog magától kiválni a kémcső oldalán a pasas neve. Durva lenne...
6/23 anonim válasza:
Itt mekkora arcok vannak:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD....Tényleg nem szeretnélek megbántani ,de arra volt eszed ,hogy szét tedd a lábad?:S....Mind1 te tudod...amúgy nem mutatja ki.
7/23 anonim válasza:
Kimutatja, hogy hol kivel mikor hogyan csináltad!
Hallod-e most nagyon nagy bajban vagy!
off:Hány éves vagy? Nem lennék a helyedben...!
8/23 anonim válasza:
22:20-as ha nekem írtad én csak viccből írtam LOL XD
9/23 anonim válasza:
Ne izéljetek már, ilyen fiatalon már egy alapvérkép is kimutatja. Haverom csaja is így bukott le a szülei előtt, pedig csak VAS hiány miatt mentek..
10/23 anonim válasza:
Igen kimutatja még a lakcímét is aki elvette;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!