A maszturbációval elveszítheted a szüzességedet?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 13. 04:49
1/10 anonim válasza:
El ha vmi pénisz méretűt raksz fel magadnak.
2/10 anonim válasza:
Elvileg igen gyakorlatilag meg nem.
3/10 A kérdező kommentje:
ezt nem értem,valaki elmagyarázná?
2014. ápr. 13. 06:49
4/10 anonim válasza:
Mivel általába a szüzesség elvesztése úgy szott zajlani hogy a pénisz bekerül a vaginába. A te esetedben ha lány vagy és valamit feltolnál magadnak szét szakítaná a szűzhártyád,és mondhatni hogy elvileg igen gyakorlatilag nem.
5/10 anonim válasza:
technikailag igen (lány hártyája elszakad). igazából nem. ahhoz egy másik ember kell
6/10 A kérdező kommentje:
de a fiu észre veszi ha a lány már ''maszturbált''?
2014. ápr. 13. 21:59
8/10 anonim válasza:
Miért baj ha észreveszi egy fiú? Teljesen természetes dolog magadnak csinálni, mi fiúk rettentő gyakran csináljuk és büszkék vagyunk rá, szóval neked sincs miért szégyellned magad.
9/10 AwsomeMIZ válasza:
Ha kiszakítottad a hártyát----> véreztél akkor valószínűleg észreveszi, mivel egy szűz lány első aktusakor általában vérzik.Ha viszont nem történt semmi akkor nem veszi észre.
10/10 anonim válasza:
én 2 régi nőmnek is úgy vettem el a szüzességét hogy 1 csepp vér nem volt és különösebb fájdalom se, de 100% hogy szüzek voltak... :)
úgyhogy szó sincs róla hogy mindig vérezni szokott, következésképp nem tud mit észrevenni :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!