Szerintetek ez gáz? Többi lent.14/f.
Figyelt kérdés
Szűz vagyok. Még soha nem volt barátnőm. Szerintetek az gáz? Egyszerűen nem vagyok képes meg találni az igazit. Azok a lányok akiknek be jöttem nem tetszettek. Volt néhány lány akinek be jöttem a vonzalom is kölcsönös volt csak vagy másba voltak nagyon szerelmesek és érte harcoltak vagy már volt pasijuk.2014. ápr. 9. 17:31
1/14 anonim válasza:
14 éves vagy! Elötted az élet! Nem akard ilyen korán megtalálni az igazit, és egyátalán nem gáz
2/14 A kérdező kommentje:
Én nem kimondottan életem szerelmét akarom meg találni. Csak szeretnék végre egy komoly kapcsolatot.
2014. ápr. 9. 17:36
3/14 anonim válasza:
Ebben a korban komoly kapcsolatot.Ne akard a felnőttest játszani,majd eljön az ideje annak is .Lehet beszélgetni a csajokkal enélkül is .
4/14 anonim válasza:
Szerimtem most inkább tanulj, koncentrálj a jövőre, mert ha itt elvakít a szerelem, akkor lehet hogy bukod, sőt, meglehet hogy a csaj is dobni fog... A szerelem még ráér bőven! :)
5/14 anonim válasza:
Ennyi idősen még szerelem sincs..és miért lenne gáz h még szűz vagy? Hahooo... szinte még gyerek vagy sőt...
6/14 anonim válasza:
nem baj, figyelj, nekem az első igazi pasim 14 évesen volt...
és még szűz vagyok,mert azzal akarom elveszíteni,akibe szerelmes vagyok :)
16/L
7/14 A kérdező kommentje:
Ötödik válaszolónak: Szerintem azért gáz mert a korom béli srácok kb 80 százaléka már nem szűz.
2014. ápr. 10. 17:10
8/14 anonim válasza:
Szerintem nem azert tette fel a kerdest, hogy azt irjatok neki hogy tanuljon es ne foglalkozzon a szexszel. Ugyis fog.. nem rajtatok fog mulni.. kamasz jo hogy erdekli a tema, tombolnak a hormonjai.. Kedves kerdezo. Egyaltalan nem "gaz" hogy szuz vagy majd eljon a megfelelo lany es pillanat amikor megtortenhet. Es tudod a jora varni kell.:) De ami a legfontosabb,VEDEKEZZ majd ! Fiatal vagy es gondolom nem szeretnel apuka lenni :)
9/14 anonim válasza:
Tökéletes nő úgy sincs ismerkedj flörtölj legyenek kapcsolataid nem fontos a legszebbet a legjobbat elöször inkább legyen sok apró kapcsolatod amiből tanulhatsz tapasztalhatsz és mikor majd eljön a nagy ő már érted harcoljon ;) csak bátran
10/14 anonim válasza:
Pont ezért fogsz egy kincs lenni a csajoknak. Mert nem adod magad egyszerűen. Igen, egy csomó srác lesz, aki már nem szűz, mert a legkisebb fajta szerelembe is belementek (már ha volt egy kicsike érzelem...). És te leszel az, aki igen, mert te becsületes, odaadó, elragadó fiú vagy. Ennyi :))
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!