22 éves vagyok és szűz. Várjak, vagy csúnyán kifejezve, dobjam oda valakinek?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 7. 01:00
21/39 A kérdező kommentje:
Inkább jófogáson, annak jobb a promója :)
2014. ápr. 7. 02:00
22/39 anonim válasza:
Ha túl erőszakos vagy, nem biztos, hogy megtudsz ismerkedni rendesen olyan fiúval, akibe esetleg beleszerethetnél. Ez a baj. Kicsit lazábban kellene hozzáállnod. Ezért felírok neked napi egy óra (igazi) hip hop hallgatást.
23/39 anonim válasza:
Ha még egyszer meglátom, hogy valaki használja azt a kifejezért erre, hogy oda dobni, eldobni vagy bármi hasonló, akkor én is valami ilyesmit fogok csinálni e
Ezt neked kellene eldöntened, hogy mit kezdesz magaddal pedig csak nehogy a későbiekben tényleg az legyen, hogy megbánod, mert túl sokat vártál...
24/39 anonim válasza:
A helyedben egy kicsit intenzívebben keresnék és meggondolnám az elvárásaimat is. Lehet, hogy túl sokat vársz vagy nem jól állsz hozzá, azért nem jön össze.
És ez nem azt jelenti, hogy "akárkivel nem megyek el".
Az akárki és a királyfi fehér lovon között azért még vannak néhányan.
25/39 A kérdező kommentje:
Nincsenek magas (szó szerinti magasságot leszámítva) elvárásaim. Csak ragaszkodom ahhoz, hogy meg legyen az a valami, ami kiváltja a bizsergést.
2014. ápr. 7. 22:22
26/39 anonim válasza:
Tehát akkor végül is, egy olyan fiú kellene, aki mellet megmaradhat a vibrátor?
27/39 anonim válasza:
A "szó szerinti magasság" az mit jelent nálad?
28/39 A kérdező kommentje:
Olyan kell aki mellett nincs szükségem a vibrátorra. :)
Mit jelent: Mivel magas vagyok, a 180+ az elvárás. Ha lenyűgöz ettől lehet alacsonyabb, de tőlem ne.
2014. ápr. 8. 12:31
29/39 anonim válasza:
Na, mostmár szeretnénk látni egy képet!
30/39 A kérdező kommentje:
Nem adhatok :/
2014. ápr. 8. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!