Gulyás Költő kérdése:
Hány kortól érdemes szexelnie egy átlag kamasznak?
Figyelt kérdés
2014. márc. 25. 15:58
1/13 anonim válasza:
17-18
Gellért itt van ezen az oldalon? Nem tudja vki?
2/13 anonim válasza:
25 éves kortól érdemes elkezdenie. ha később lesz férje/felesége, akkor később is kezdheti.
3/13 anonim válasza:
kamaszoknak még semmikor nem az. Én 28 vagyok,és még élek.
4/13 anonim válasza:
Van ismerősöm aki 14 és már szexuális kapcsolatot él. Ez nem normális dolog! Sok fiatal hamar elveszti manapság a szüzeségét de szerintem 18 alatt semmiképp ne!
5/13 anonim válasza:
Kamaszkorban felesleges. 17-18 felett már okés.
6/13 anonim válasza:
Szerintem 16.
Húsz év felett már hátrány, ha akkor kezdesz.
Egy huszonéves nő már olyan partnert keres, aki tudja mit és hova kell tenni. És bírja is elég ideig, hogy kielégítő legyen.
Ahhoz hogy belejöjjön az ember a dolgokba, sok idő kell.. Minden kezdet nehéz.
7/13 anonim válasza:
"Egy huszonéves nő már olyan partnert keres, aki tudja mit és hova kell tenni. És bírja is elég ideig, hogy kielégítő legyen. "
Ja meg legyen saját lakása, jó állása, autó, és vastag bankszámla ezek mellett.
Még jó, hogy nem kell senki.
8/13 anonim válasza:
Huszonéves nő vagyok, van saját lakásom, jó állásom, autóm, és vastag bankszámlám. Miért ne várhatnék el olyat egy férfitól, amit én is tudnok teljesíteni?
9/13 anonim válasza:
8: pl azért mert lehet h te jo családba szulettel es volt tamogatas mogotted h iskolazhattal stb... es mondjuk nem nullarol kezdeni az eletet mint en h kb egykét vasvilla 1tehén egy szamár meg pár szem tyúk volt olyan idos koromba mint te az osszes vagyonom
10/13 anonim válasza:
Konkrét kor nincs csak majd akkor, ha nem jut eszedbe ilyen kérdést feltenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!