Tippek! Hogyan veszíthetném el a szüzességem?
Figyelt kérdés
Lassan 25 éves vagyok, fizetősek kizárva!2014. febr. 19. 17:17
11/20 anonim válasza:
Nagyon csúnya vagy?
Csináltass egy új frizkót, járj le kondiba, öltözködj normálisan, vegyél egy csokit, fürödj rendszeresen-rendesen... esetleg legyél gazdag.
A mai világba ha ezeket betartod másznak majd rád a jobbnál jobb csajok!
12/20 anonim válasza:
csokit helyett kocsit akartam írni de a csajoknál a csoki is játszik:DDD
13/20 A kérdező kommentje:
178 centi vagyok és kb. 70 kg.
Havonta járok fodrászhoz és normálisan öltözködök. (farmer, nem csicsás póló/ing)
2014. febr. 19. 18:17
14/20 anonim válasza:
az érthető és becsülendő, hogy vonzalom nélkül nem akartad, de mért alakult így, hogy nem volt senki akihez vonzódtál is, meg lehetőséged is volt rá? na jó, ez így kicsit hülye kérdés, meg aztán én is hasonlóan vagyok, csak lányként
15/20 A kérdező kommentje:
Mert nem volt rá lehetőségem még soha. Ez ilyen egyszerű.
2014. febr. 19. 18:45
16/20 anonim válasza:
Ajánlanám figyelmedbe az online-húspiacokat.(Netes társkereső) Könnyen találsz kedvedre valót, ha csak írsz, személytelenül, az nem is túlzottan nehéz, ha pedig így sikerül egy hölggyel megfelelő kapcsolatot kialakítanod, akkor ezek után már talán kicsit könnyeb lesz a dolog... Ezt egy végső megoldásként mondanám, de mivel a 21. században élünk, így ez már szinte tipikusnak minősül. Csak ügyesen ;)
17/20 A kérdező kommentje:
Próbáltam már megannyiszor. Még egy randi sem jött össze soha.
2014. febr. 19. 22:54
18/20 anonim válasza:
Igen értem.Mi a foglalkozásod,mit csinálsz az életben,menő vagy,Igenember,tudsz élni,sikeres vagy,.Mindegyik mellé tégy kérdőjelet.(?)Egyszóval ha nem vagy lúzer az életben akkor lehet csajod ha lúzer vagy és jóképű akkor szívtál
19/20 anonim válasza:
Vegyél magadnak egy kis vonzalmat például: Audi a8
20/20 Kéregető :) válasza:
Stílus és beszéd készséggel hogy állsz? Csajoknak a flegmaság kell meny el partyzni egyet ha annyira szexelni akarsz flegmázz velük aztán cserkészd be őket ilyen egyszerű :). Csak mindennek az alapja a szöveg meg a maga biztosság!De ha kapcsolatra vágy az teljesen más sztori fogj egy rihét akit régóta ismersz és tudod h millióval volt és vedd el feleségül! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!