Normális ha egy srác 22évesen szűz? És ha még nem akar szexelni? Tényleg a házasságig akar várni?
Szia!
Szerintem nem gáz, én is sok ilyen fiút és lányt ismerek. Az A baj, hogy manapság az emberek nem látják be a szexualitás igazi értékét, hanem csak apró örömforrásnak használják, amelyet akár bármikor és bárkitől megkaphatnak.
Véleményem szerint igen szép dolog az, ha valaki csak a házastársával él szexuális életet, több okból is.
Itt több kérdés is felmerül.
Volt már barátnője? Ha nem, akkor a házasságig várás csak ürügy.
Ha volt barátnője, akkor meg szerintem nem normális ez a dolog. Nálunk sajnos külső okoknál fogva ritka a szex, de sokszor alig bírok magammal, már minden bajom van. Az a normális, ha kívánjuk a párunkat! Hogy lehet azt kibírni, hogy lenne lehetőség a szexre, mégis visszafogják magukat? Ez nem hogy nem normális dolog, de káros is! A normális(ezalatt a fizikailag és lelkileg egészséges emberekre gondolok) embernek ettől szenvednie kellene...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!