Lányok ti hány évesen vesztettétek el a szüzességetek?
Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 20:39
12/20 anonim válasza:
18 vagyok, tudom hogy gáz, de még nem vesztettem el.
14/20 anonim válasza:
25 és még az vagyok :D és büszke vagyok rá!
15/20 anonim válasza:
# 14/14ú
juj de jó. jövőre kitüntetnek majd.
16/20 anonim válasza:
ki ám :) még nem estem szerelembe és nem vesztettem el sorry de nálam nem jönnek be az érzelem mentes dolgok. Ha nincs szerelem nincs szex ;)
17/20 anonim válasza:
és meddig tartogatod? 40 évig még?
18/20 anonim válasza:
Kit érdekel engem nem zavar, inkább az zavar hogy még nem vagyok szerelmes. Szüzesség betegség? Miért kell ennek felfogni és lefikázni azt aki még az. Ez a baj a társadalommal rosszul van bekódolva. Nem mindegy meddig? én nem foglalkozom ezzel, majd ha itt lesz az ideje és lesz akivel megtehetem mert szeretni fog és én is, akkor majd elvesztem, nem látok a jövőbe honnan a fenéből tudhatnám mikor vesztem el.
19/20 anonim válasza:
en 28 vagyok de meg nem volt ugy csaj
20/20 anonim válasza:
es meg ennyi idősen se baj meg ugy is lehetek nővel bőven .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!