Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lefeküdtünk ma a barátommal...

Lefeküdtünk ma a barátommal és azóta vérzek?

Figyelt kérdés
Meddig tart még?
2014. febr. 9. 21:15
 1/8 anonim válasza:
Váltózó.
2014. febr. 9. 21:16
 2/8 Moszuke ***** válasza:
pont most jött meg a menzesz vagy mi? azért a szűzhártya sztem nem kéne, hogy napokig vérezzen:D
2014. febr. 9. 21:32
 3/8 anonim válasza:
Ezt most kérdezed vagy tudod, hogy így van???? :)
2014. febr. 9. 21:33
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem jött meg, 17.-én kéne mejönnie, vagy valamit bezavarhatott? Mert még most is vérzek...

Te ki humorzsák azért van a mondat végén kérdőjel mert màsképp nem engedte kiírni.

2014. febr. 10. 06:05
 5/8 anonim válasza:

Elhiszem, hogy így van, de attól még kacagságos, ahogy ez így megjelenik a képernyőn. :)

2014. febr. 11. 00:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Látod, ha velem feküdtél volna akkor nem véreznél, mert én nem harapok és karmolok, hanem inkább nyalogatok...:DDD
2014. febr. 13. 05:49
 7/8 anonim ***** válasza:

meg kene nezni hogy hol verzel , lehet eltevesztette a bejaratot...

ismertem olyan csajt akit jol seggberaktak es sebeszet lett a vege mert egy jo nagy fekelyes keles lett az anuszan... szegeny kis k...va.

2014. febr. 13. 14:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Aztan gondoljatok el mit mondhatott a szüleinek masnap...

"... szoval tegnap buli volt es .... aztan pedig jol seggbek..tak es most naon faj es verzik menjünk be a korhazba ... xDD

2014. febr. 13. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!