Ki itt a legidősebb szűz?
Figyelt kérdés
2014. febr. 9. 20:36
31/37 QueenRavenna válasza:
Tivald, a pincsid nem számít.
32/37 anonim válasza:
Jajj, Kvín, két kis puszika az arcocskádra!
De a pincsik terén ne magadból indulj ki! :P
(szegény kérdező talán még egy szavadat is elhiszi... :D)
33/37 anonim válasza:
Milyen jó már ez az oldal :D Kiderült, hogy bár 27 évesen még mindig szűz vagyok, de vannak nálam rosszabb helyzetben lévők is. Bár amennyire ocsmány vagyok, tuti, hogy soha nem is fogom elveszteni a szüzességem.
34/37 anonim válasza:
én nem értem ezt, hacsak valaki nem szellemi fogyatékos, hogy lehet 30 körül még szűz.
Oké hogy az igazira vár valaki (bár ez az esetek többségében is csak kifogás), de csak ezért nem kell kimaradni az élvezetekből.
Az ocsmányság se lehet kifogás,mindkét nemből vannak kevésbé esztétikus egyedek, meg amúgyse kifejezetten a külső számít, igényességgel, értelemmel, és kellő kisugárzással lehet pótolni.
Nem akartam megbántani senkit sem, csak ez számomra (örök!?) rejtély.
35/37 anonim válasza:
Ne gyertek azzal hogy nem számít a külső -.- mert igenis számít. Mindenki azt az egyedet keresi aki alkalmas az utódnemzésre az ösztöneiben, és egyértelmű hogy a szebb egyedek fognak hamarabb elkelni mert egészségesebb utódokat hoznak létre ez a természet rendje.
36/37 anonim válasza:
akkor most olvasd el a mondat másik felét is utolsó ;)
37/37 anonim válasza:
Nyáá, nosztalgiából visszanézek ide, erre szakadok :D.
Kvín, mi újság veled? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!