Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 26 éves szűz lány?

26 éves szűz lány?

Figyelt kérdés
Nem jött össze, sokat válogattam...aztán mással foglalkoztam. Az emberek nem féltételezik rólam, hogy nem vtam még pasival..ilyen a kisugárzásom, talpre esett vagyok, csak az a dolog valahogy nem jött össze. Mikor rontottam el? (H nem dőltem le vkivel, aki nem is jött be annyira..)

2014. febr. 8. 16:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel baj, sőt! Igenis erény, mondjon bárki bármit! Egyébként pedig senkinek semmi köze hozzá, ez a TE életed, neked kellett érezned, megérné-e. Sok lány odadobja magát akkor is, ha az illető nevét sem tudja (ismerek ilyen esetet), aztán a húszas éveik elején kiégnek. Te legalább élvezni fogod és igazán megélni azzal, akit erre méltónak találsz! :)
2014. febr. 8. 17:18
 12/19 anonim ***** válasza:
Még nem késtél le semmiről! :) Ha találsz egy megfelelő párt/partnert, simán "bepótolhatjátok" :P.
2014. febr. 8. 17:32
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Most mar terhesség miatt sem kell aggódnod. 26eves korban már bevallalhato egy gyerek. Kínában a szingli nőket 26evesen maradéknak hívják.
2014. febr. 8. 17:44
 14/19 A kérdező kommentje:
Még egy okkal több, hogy örüljek, hogy nem vagyok kínai..fuu gáz ezzel 'érvelni'. :)
2014. febr. 8. 17:50
 15/19 anonim ***** válasza:
Megismerkedhetnénk! Az én barátnőm is ennyi idős volt és szűz!
2014. febr. 8. 17:55
 16/19 anonim ***** válasza:
Ariana Lima pedig 27 volt, amikor elvesztette. Szerintem az a gáz, ha valaki szerint ez lehet gáz. :))
2014. febr. 8. 17:56
 17/19 anonim ***** válasza:
*Adriana
2014. febr. 8. 17:58
 18/19 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Köszönöm..az, hogy valaki olyan szép, mint az a lány és 27 évesen vesztette el...szóval tökre jó volt látni, hogy nem biztos, hogy'maradék' vagyok...vagyis értitek..:D
2014. febr. 8. 18:04
 19/19 KJUsul ***** válasza:

Ha ez igaz, és nem vagy 220 kiló, akkor te vagy a legokosabb és legszimpatikusabb nő akiről valaha is hallottam.

Pont ilyen szeretnék feleségnek, családot alapítani, ha nem volnék csóró mint egy templomi egér, és ronda, mint Qusaimodo.

Akinek elkötelezed magad, az térdre rogyhat, összeteheti a mancsát és hálát rebeghet az ég felé.

2014. márc. 3. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!