Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szűz fériak! Miért maradtatok...

Szűz fériak! Miért maradtatok szüzek? Milyen nők hatására?

Figyelt kérdés
A véleményeteket szeretném hallani.

2014. febr. 8. 11:52
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
66%

a nyomoronc felszínes, aljas páwa genyókra bukó nők miatt.

üdv ricsike.

2014. febr. 8. 11:53
 2/16 anonim ***** válasza:
de asszed engem érdekel, szarok bele..az egészbe, meg egyébként is...totál nem érdekel már.
2014. febr. 8. 11:54
 3/16 anonim ***** válasza:
Rám nagy hatással volt a durva édesanyád kérdező és emiatt nem maradtam szűz.
2014. febr. 8. 11:54
 4/16 anonim ***** válasza:
Mert senkinek sem kellek.26/f
2014. febr. 8. 11:55
 5/16 anonim ***** válasza:
44%

Na vajon milyen nők hatására?Nézz körbe a mai világban milyenek vannak és meglátod.Felszínes,buta,beképzelt,öntelt,flegma,másokat megalázó.Na ilyen a nők 80%-a.

A maradék pedig foglalt,vagy ugyanolyan felszínes,nem tudják nézni a belső értékeket,ha nem nézel ki jól akkor már sehol nem vagy,olyan vagy számukra mintha nem is lennél ember.

22/F

2014. febr. 8. 11:57
 6/16 anonim ***** válasza:
40%
5 nagyon igazad van!
2014. febr. 8. 12:06
 7/16 anonim ***** válasza:

szerintem ha ezt valaki nem tudja, akkor csak nő lehet.

és már az is csoda hogy ez egy nőt érdekel.

a probléma ott kezdődik, hogy egy nőnek általában értelmetlen ezt megpróbálni elmagyarázni, mert nem érti és ha értené is, nem akarja elfogadni az igazságot. hiszen ha megértenék, nem lenne ennyi magányos férfi.

a férfiak egy része önhibájából, nagy rész azért mert kiesik a rostán, másik része meg azért mert nincs számára megfelelő nő (nem önhibájából). ez van, természetes kiválasztódás.

2014. febr. 8. 12:16
 8/16 anonim ***** válasza:

Azért. Baaszógggyáeemeg,mert csóró vagyok.

Mindig szerettem volna szerelemből elveszíteni,de aki tetszett az a bmws majmokat asztotta.

2014. febr. 8. 12:38
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem önként vállaltam, hogy még 27 éves koromban is szűz legyek, viszont nem volt egy lány sem, aki legalább egy randira eljött volna velem, mert annyira ronda vagyok, hogy minden lány undorodik tőlem. Így aztán sosem lesz alkalmam elveszíteni a szüzességem.
2014. febr. 8. 16:46
 10/16 anonim ***** válasza:

# 9 : prosti, ha nincs kiút.

Én nem vagyok se ronda, se hülye, szimplán béna és szerencsétlen. Nincs szövegem, szerintem a mostani stílusom is szar, erre kezdek lassan rájönni, hamar feladom, ha úgy látom nincs remény. Van egy-két nő akinek bejövök, csak szimplán nem merek kezdeményezni, mert régen nem igazán foglalkoztam magammal, vérbeli kocka voltam, szinte külsőre igénytelen. Most nem fürdésre gondolok, mert tisztálkodtam rendesen, soha nem voltam büdös, ennyire nem vagyok fogyatékos, hanem nem adtam a hajamra, szar ruhákban mászkáltam, leggagyibb kínaiakban, nem sportoltam semmit, voltam 50 kg vaságyastul. Kaptam is a nőktől, hogy milyen ronda, meg nyomi vagyok. Mit ne mondjak, megmaradtam bennem ez rendesen mai napig. Most már adok magamra, normális ruhák (sztem), haj, test meg stb., pár lány megnéz, sőt, volt amikor lány szólított le, de hát beszari vagyok, alig bírtam/ bírok beszélni, pont a régi sértések miatt. Volt már olyan, hogy megpróbáltam egy-két lánnyal, max. 2 hónap, azt vége, jött a duma felőlem, hogy jobbat érdemelnek stb., stb.... Szóval nagyjából ennyi, szerencsétlen gyökér vagyok... Ezen próbálok erősen változtatni.

Nőkről meg annyit, mint ahogy előttem leírta a válaszolók java része.

2014. febr. 8. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!