Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy tudnám leplezni hogy még...

Hogy tudnám leplezni hogy még szűz vagyok?

Figyelt kérdés

Még idáig nem volt barátnőm, de majd idővel szeretnék. Értelemszerűen egy csajjal sem szexeltem soha. Ha majd egy lánnyal le fogok feküdni akkor hogyan leplezzem azt hogy még szűz vagyok? És a hétköznapokban hogyan leplezzem hogy szűz vagyok?

22/f

2014. febr. 4. 19:56
 1/10 anonim ***** válasza:
nincs rád írva, ezért leplezni sem kell
2014. febr. 4. 19:58
 2/10 anonim ***** válasza:
gondolom nem ez a témád úton útfélen
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel a hozzáállással nem lesz ilyen alkalom, szóval felesleges ezen parázni!
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
írd rá a pólódra hogy: Dugtam má'!!
2014. febr. 4. 20:00
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A hétköznapokban teljesen felesleges leplezned mert azzal csak maximum jobban rágörcsölsz, ideges, és feszült leszel, kedvtelen, depis és sorolhatnám. Ha esetleg haverok vagy munkatársak közt előjön a téma hogy voltál-e már nővel mondd azt lazán hogy igen és ennyi, próbálj fapofát vágni a dologhoz, ha esetleg poénkodásba van ez akkor próbálj poénosan hozzá állni. Nekem sem volt még barátnőm, én is szűz vagyok. Jó egy rövidtávú kapcsolatom azért volt de akkor még nem került sor a szexre és persze a csaj otthagyott egy jobb csávóért...

Ha ismerkedésre kerül a sor és előjön a téma hogy mi a helyzet szex terén akkor ne leplezd, és ne tereld a beszélgetést, egyszerűen és őszintén mondd el hogy még nem voltál nővel. Őszintén mondd el, ne nagyon érződjön rajtad hogy keserűséget okoz ez neked, vagy annyira büszke vagy erre. Érződjön valahogy úgy hogy már elveszítenéd de csak is kizárólag szerelemből és ha úgy van tudnál várni vele.

Én még csak 21 éves vagyok de én sem szexeltem még soha és igaz ez 20 éves koromig nagyon nem is zavart csak most hogy a haverjaim körében már szinte mindenkinek van barátnője vagy élt már meg ezt azt így persze hogy bennem is jobban ott van a vágy hogy lefeküdhessek egy lánnyal de én szerelemből akarom, az meg sajnos nehezen jön össze az én esetemben :( De igyekszem nem bánkódni, nem keseregni. Eddig az elmúlt fél évben csak keseredtem meg sírtam összevissza hogy így rossz úgy rossz, sajnáltattam magam. Most hogy új év lett összekaptam magam és nekiálltam tenni azért hogy nekem jó legyen.

2014. febr. 4. 20:07
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt mért kell leplezni? Mert a társadalom ezt hitette el veled?
2014. febr. 4. 20:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
"Ha majd egy lánnyal le fogok feküdni akkor hogyan leplezzem azt hogy még szűz vagyok?" Nem tudod, és nem is kell. Ha nem ribid van, hanem barátnőd akkor nem fog ebből problémát csinálni.
2014. febr. 5. 07:53
 8/10 szamo77db ***** válasza:
Ne foglalkozz vele örökösen. Teljesen normális állapot. A te korodban még én is szűz voltam. Mégis lett később barátnőm, aki aztán elvette.
2014. febr. 10. 09:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Ne beszélj róla és kész, felesleges reklámozni.
2014. febr. 10. 11:29
 10/10 anonim ***** válasza:
az én expasim azt mondta anno,hogy rég volt már nővel,kb 2-3,éve.. mivel én se voltam túl tapasztalt,ezért nem vettem igazából észre,és egész ügyes is volt.Aztán 1 év múlva vallotta be,hogy szűz volt,és én voltam neki az első.Nem volt őszinte hozzám anno,de én utólag büszke voltam arra,hogy én voltam neki az első :)
2014. febr. 20. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!