Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Fiúk, mi a vonzóbb, egy szűz...

Fiúk, mi a vonzóbb, egy szűz lány, vagy egy tapasztalt?

Figyelt kérdés

2014. jan. 28. 09:29
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szűz.
2014. jan. 28. 10:18
 12/20 anonim ***** válasza:
Mindkettő! Az egyik azért, mert tanítgathatom, a másik meg azért, mert esetleg ő tud egy s mást mutatni.
2014. jan. 28. 11:04
 13/20 anonim ***** válasza:
Nekem szűz.
2014. jan. 28. 13:40
 14/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Számomra egy tapasztalt vonzóbb, mert szexuálisan felkészült, és tudja, hogy mi a jó a másiknak. A tapasztalt lányok általában nem prűdek, nem szégyenlősek, merik elmondani azt, hogy nekik mi okozna örömet.

A szűz lányok ezzel szemben:

-Gátlásosság elképzelhető

-prűdség (pl az orális szexet megalázónak tartja)

-Szégyenlősség (nem meri elmondani, hogy mi a jó neki)

Nyilván vannak extrém esetek, és abban is biztos vagyok, hogy lesznek, akik nem értenek velem egyet. Azoknak mondom, hogy gondoljatok egy olyan lányra, aki még sosem csókolózott/vagy max egyszer csinálta, és egy olyanra, akinek már sokszor volt része ebben. Melyik a jobb?

Tapasztalatból mondom, hogy smároltam már mindkettővel, és utóbbival kellemesebb volt, mint előbbivel (bár volt egy kivétel, aki elsőre is profi volt). Na, ezt hozom összefüggésbe a szexel kapcsolatban is.

A félreértések elkerülése végett azonban hozzáteszem, hogy egy komoly kapcsolatban ez teljesen másodlagos kérdés. Ott nem számít, hogy a lány szűz-e vagy sem, mert elsődlegesen a lelki dolgok a fontosak, hogy passzolunk-e egymáshoz vagy sem. Ha igen, akkor jó lesz a szex is, hiszen egyszer a szűz lányból is tapasztalt lesz.

25/F

2014. jan. 28. 13:58
 15/20 anonim ***** válasza:
Én nem voltam még nővel, de egy tapasztaltabb nekem vonzóbb lenne.
2014. jan. 28. 14:05
 16/20 anonim ***** válasza:
22%
Melyik egy gusztusosabb étel? Amibe még senki se evett bele, vagy amiből más egy csöves is kalmározott??
2014. jan. 29. 18:36
 17/20 anonim ***** válasza:
92%

A lepontozóknak üzenem:

-A mai világban teljesen természetes, hogy egy nő szexuális életet él, már tizenévesen is. Tetszik-nem tetszik, ez van. Attól azonban nem sem több, sem kevesebb.

-Amikor szűz lányokról beszélünk, akkor mindenkinek az apácák jutnak eszébe, hogy tisztességesek, zárkózottak, és aranyosak. Természetesen van ilyen is. De ettől ő sem lesz több. Elfelejtitek azonban, hogy a 21. században élünk. Ti nem hallottatok még olyan szűz lányokról, akik simán oráloznak a pasiknak, és engedik magukat análba is? Mert meg akarják tartani a szüzességüket, de azért vágynak a testi dolgokra is, és belemennek ilyen dolgokba?

Na akkor melyik a jobb? Egy ilyen szűz lány, vagy egy olyan, max 1 pasival volt, és tisztességes életet él. Gondolkozzatok el ezen. Azt meg remélem egyikőtök sem gondolja komolyan, hogy egy általában egy szűz lány szexuálisan többet tud biztostani egy pasinak, mint egy szűz lány. Látszik, hogy egyikőtöknek se volt még dolga olyan lányokkal, akik a szerelemben/szexben kezdők.

Pontozzátok le ezt is.

2014. jan. 29. 20:05
 18/20 anonim ***** válasza:

igazi szüzekről beszélünk

40 körüli nő sem garantáltan jó az ágyban-csókban, korán kezdett nemi élettel sem. tapasztaltam már

30+F

2014. jan. 29. 20:17
 19/20 anonim ***** válasza:

ma 20:05

Nem tudom, téged ki pontozott le, de az összes válasz közül ez volt a legértelmesebb, és én maximálisan egyet értek veled.

A kajásnak meg üzenem, hogy akadjon a torkán a szűzpecsenye... xD

2014. jan. 29. 21:02
 20/20 anonim válasza:
Nem kéne szűz. Legyen tapasztalt, de azt ne részletezze. Az előző férfiak tanítasait akarom elvezni 0 befektetett energiával :D
2023. febr. 23. 01:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!