Odaadnátok a szüzességeteket olyannak aki cska baráti szexet akar?
Szerintem hülyeség lenne megtenni. Ha ez a srác esélyt sem ad egy kapcsolatnak (akármilyen nyomós oka van rá), akkor nyilvánvalóan csak addig leszel jó, amíg megdughat. A szüzességedet pedig add olyannak, aki értékelni is tudja.
Nem fogok papolni a korodról, egyrészt, mert én is ennyi idősen veszítettem el, viszont szerelemből, és azóta is együtt vagyunk. Másrészt, mert csak a szex miatt keresni egy arra alkalmas partnert tényleg nem 16 éves, tapasztalatlan lánykáknak való. Ez esetleg a felnőttek "játéka" lehet.
20/L
"...felforgatott mindent amit eddig a szexről gondoltam... "
én egy olyan lánnyal találkoztam, aki felforgatott mindent, amit addig a kapcsolatomról gondoltam, és hopp, ugrott egy 2 éves kapcsolat, és mivel a korábbi elveimet felrúgtam, még nem igazán bírok tükörbe nézni, és nem tudom, ezek után, hogy lesz bármikor is egy normális kapcsolatom - ha már saját magamnak is ellenszenves vagyok... És nem a közelmúltban történt a dolog.
Szóval ebből ki lehet találni, mit gondolok az ilyen "felforgatott mindent, amit eddig a ...ról gondoltam" dolgokról.
Én meg is tettem. 18,5 évesen. Nem bántam meg.
Lehet lehurrogni! 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!