Hol lehet tisztasággyűrűt venni?
Nem kötözködök, csak értetlenkedek. :)
Mi az? :D
Ha jól tudom, akkor azzal jelzi az illető, hogy őt nem lehet megdugni, mert szüzességi fogadalmat tett.
Amivel nincs is semmi baj, de azért szerintem sokat ne költs rá, nehogy felesleges legyen. ;)
Oltás már van, válasz 0. Aki meg azt se tudja mi az, az neten keressen rá, mert így úgyse te fogod megadni a választ..
Kérdező: Keress fel egy ékszerészt.
Egyébként meg mi értelme ennek a szenteskedő felvágásnak?
Ha meg akarod tartani, azt nem egy gyűrű miatt fogod megtenni.
Ha valaki le akar fektetni, annak megmondod a választ gyűrű nélkül is. Ahogy tán a fórumon is láthatod, az emberek nagy részének lövése sincs arról, mi is ez, szóval gyűrűvel vagy anélkül, de így is úgy is magyarázkodhatsz majd xD
Ennek a "találmánynak" annyi haszna van, mint a vízálló törülközőnek :D
Már ha tudják, hogy egyáltalán mit jelent...
Egyáltalán hogy néz ki?
"Legalább az olyan fiúk nem közelednek, akik csak azt akarják. Egyébként így könnyebb az elhatározás."
Az elgondolással nincs is problémám elvileg... de szerintem ahogy én nem hallottam róla, úgy a fiúk nagy része sem, emiatt nem sok értelmét látom...
És felvet még egy érdekes kérdést... utánaolvastam, igazából ez házasságig tartó szüzességet ígér... a kérdés, mi van akkor, ha esküvő után derül ki, hogy a felek szexuálisan nem illenek össze? El nem válhatnak, hiszen ezt a gyűrűt egy vallási ceremónia után hordják, és nem nagyon ismerek olyan vallást, ami a válást támogatná... leéled az életed egy olyan férfi mellett, aki önző az ágyban? Vagy esetleg perverz vágyai vannak?
De szerintem bármelyik ékszerész el tudja készíteni...
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!