14 vagyok a barátom pedig 19. Ő még nem akar lefeküdni velem, mert még fiatal vagyok, amit meg is értek. De félek, hogy el fog hagyni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Félek, hogy bele fog unni a várakozásba és elhagy. Nem hiszem, hogy megcsalna, mert szeret és ezt ki is mutatja. De én nagyon féltem a kapcsolatunkat.2014. jan. 18. 19:07
11/12 anonim válasza:
Én is egyetértek az 5. válaszolóval! A fiú miatt soha ne menj bele semmibe! Ha ezen múlik a kapcsolatotok, akkor soha nem is volt szerelem köztetek!
12/12 anonim válasza:
Ha nem akar veled lefeküdni, akkor nem akar, ennyi, nem kell emiatt félni. Én 13 évesen vesztettem el az ártatlanságomat, de a pasi így állt hozzá, mint a tiéd. Nem bántam meg, de lehetőleg kb fél év után engedd minimum, hogy megfosszon az érintetlenségedtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!