Ki, hány évesen, hogyan mikor vesztette el? Történeteket is várok
20 évesen, az ágyban hagyományosan, egy hónap után (imádtam a lányt aki elvette a szüzességem)
És akkor a mese:
"Kérem a gyerekeket, ne haragudjanak, amiért ezt a könyvet egy fölnőttnek ajánlom. Komoly mentségem van rá: ez a fölnőtt széles e világon a legjobb barátom. De van egy másik mentségem is: ez a fölnőtt mindent meg tud érteni, még a gyerekeknek szóló könyveket is. Harmadik mentségem pedig a következő: ez a fölnőtt Franciaországban él, s ott éhezik és fázik. Nagy szüksége van vigasztalásra. Ha pedig ez a sok mentség nem elegendő, akkor annak a gyereknek ajánlom könyvemet, aki valaha ez a fölnőtt volt. Mert előbb minden fölnőtt gyerek volt...."
szia.
Én 18 évesen vesztettem el . Nem jártam bulikba se semmi inkább a sportra figyeltem/figyelek és nagyon zavart hogy még az vagyok, és már kívántam is.Bátorságom is alig volt a lányok felé .
Szóval 18 évesen rá szántam magam hogy elmenjek egy úgymond "luxuskrvához" Az igényesebbhez lakásra ahol van fürdő meg minden, nem az útszéli undorító ocsmányságokhoz.
És ott megtörtént .
Azóta 19 vagyok nemsoká húsz , volt 1 év alatt 4 barátnőm és most van egy barátnőm akivel lassan fél éve vagyok együtt és nagyon jó minden meg szeretem :)
Tudom nem szép hogy így vesztettem el de ez van. Valakinek ez jut hogy legyen elég bátorsága .. Nekem ez segített , nem szégyellem.
Enyém gáz :DD
Fél éve jártunk már, és egy ideje tervezgettük...
Én 15, ő 14. ( Én vagyok a lány)
Náluk, az ágyában..persze nem védekeztünk.. -.-"
Ez csütörtöki nap volt, pénteken meg elmentünk osztálykirándulni...2 naposra... ><
De Hétfőn elmentem a dokihoz, írt fel esemény utánit, és minden happy.
( ezt még eljátszottuk 4szer ><)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!