Ha 26 évesen vesztettem el a szüzességem az nagyon nagy baj?
Tisztelt Válaszadók!
A múlthéten történt a barátnőmmel, de csak egy pillanatig sikerült, "behatolnom" mert megijedtem és "lekókadtam"... :( kínos volt, de legalább a nehezén túl vagyok!:D Utána pingeltünk meg ilyesmi, többször is elmentem és a barátnőm is egyszer az ujjazástól. Így már menni fog, legalább.
Amúgy a barátnőmmel szeretjük egymást és a hétvégén velem fog aludni! :XD
Nagyon sok minden kimaradt az éltemből? Nekem most így nem tűnik olyan fontosnak ezek a dolog, max annyiból hogy már nem frusztrál a dolog. De lehet csak az a baj, hogy nem csináltam elégszer és nem tudom mihez viszonyítani? Ugye ez így normális? Vagy sok minden kimaradt az életemből akkor?
Minden normális választ köszönök! :)
8# és utána nem érezted, úgy hogy kimaradtak dolgok az életedből? Nem frusztrált az ilyesmi? (bocs ha indiszkrét a kérdés megértem ha nem szeretnél válaszolni rá!)
10# Köszi! Neked is fog, ha azért írtad volna! ;)
17# Volt egy éjszaka (nem vagyok hedonista, alkoholista stb. amúgy) amikor nagyon kemény berúgtunk a haverokkal és gyógyszert is beszedtem rá. Összevissza kóvályogtam, oda jöttek hozzám ilyen roma (elnézést ha valakit bántok ezzel) utca gyerekek és elcseréltem velük a telefonomat fűre... :D Ugye-ugye logikus lépés?!
Szép kis este volt!
Már egy ideje leveleztem ezzel a lánnyal, facebook-on tudni kell, az interneten ismertük meg egymást. Egy éjjel elszívtam a füvet, ami nem is annyira fű volt hanem valami herbálos szar... és rosszul lettem tőle, de meg is világosodtam. Rájöttem, hogy nekem nem erre a bulizós izére van szükségem, hanem barátokra, barátnőre, beszélgetésekre meg normális szórakozásra, hobbira. Meg végig gondoltam az éltemet.
Rájöttem dolgokra, és más nap bevallatom a lánynak, hogy még nem csináltam, meg szinte mindent elmondtam amit úgy éreztem el kellet. Utána ő is bevallottam magáról olyanokat amiket nem is gondoltam róla. Utána találkozgattunk, egymásba szerettünk. Nagyjából ennyi történt.
Azért nem korábban történtek ezek a dolgok mert introvertált, filozofikusabb, elvontabb személyiség vagyok, de ezen még dolgozni fogok, persze nem akarok teljesen extrovertált lenni. A filozófia meg, hogy néha magamba fordulok nem biztos, hogy olyan rossz... Na kb. így! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!