Mi lehet a gond? A barátnőm szűz volt 4 nappal ez előtt, lefeküdtünk és azóta fáj szinte mindene főleg a hasa, feszülnek a mellei, rettenetes a közérzete miegymás szinte percenként jár pisilni.
(védekeztünk természetesen) Szóval lehet e ez azért mert felsértettem vagy ha átszakad a szűzhártya akkor annak lehet e ilyen következménye?
Na és persze arra is kiváncsi lennék, hogy ezt miként lehet orvosolni?
1-es te nagy ész, 4 napos terhességet senki sem érez meg
Több minden lehet.
Pl. menstruáció előtti napokban is szoktak ilyen tünetek lenni. Nem most fog megjönni neki?
A gyakori pisilésből én felfázásra gondolnék.
Menjen el a háziorvoshoz, ő majd megmondja, hogy hova tovább, ha nem olyan a baj, amin ő tudna segíteni. Ha egy sima felfázás, akkor azt a háziorvos is meg tudja állapítani a vizeletből és ír rá gyógyszert.
Szerintem ennek nincs köze ahhoz, hogy lefeküdtetek.
Ez inkább valami vírusnak, megfázásnak/felfázásnak tűnik.
Nem védekeztetek végig amíg benne voltál. Szóval simán átadhattál neki valami nyavalyát...
4 nap után meg még nincs is tényleges terhesség...nem hogy tünetek. Első nagy ész:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!