Hogyan tud óvszerrel védekezni egy 13-14éves gyerek, akinek nincs 5centi vastag pénisze? Mert ha jól tudom 4,8-5,2cm az átlag óvszer átmérője nem! (legalábbis durex oldalon így olvastam)
Figyelt kérdés
Híradóba mondják,hogy mennyi fiatal veszti el a szűzességét. Meg,hogy legalább védekeznek ez a jó hír! de,hóóóógy?:D2009. nov. 29. 17:00
11/20 Funktasztikus válasza:
nekem vagy 6-7-8 cm vastag:)
13F
12/20 anonim válasza:
hu,ennek meg mi k*rvára örülönk.most komolyan,ki kérdezte??
13/20 anonim válasza:
nem általánositok. sajna, ez igy van. sokan csak majd " vigyáznak ". amugy meg mi az h " inkább, mint 23 évesen? " ha neked jó érzés, h már gyerekkorodban megb.sztak, akkor csak hajrá. biztos te is azt gondoltad, h rohadt érett vagy, mint a sok kis tini.
14/20 Funktasztikus válasza:
16:12 te télleg ekora p*raszt vagy vagy csak teteted?
15/20 anonim válasza:
17:19 22 éves vagyok, ha nem tűnt volna fel, egy 14 éves amúgy nem gyerek, hanem már kamasz, természetesen nem mindenki érett ennyi idősen a szexre, de van aki igen, más meg ahogy ezen az oldalon tapasztalom még huszonévesen sem, ami szerintem inkább aggasztó...
szerencsére az emberek többsége nem így gondolkodik, mint te...
16/20 anonim válasza:
13F az most akkor 6 vagy 7 vagy 8? :) És biztos, hogy az átmérő és nem kerület? :D
17/20 anonim válasza:
nekem azt ne magyarázza be senki, h vki 14 évesen érett a szexre!! lehet, h testileg már érett, de lelkileg sehogyse.
18/20 anonim válasza:
kedves Boszi3, van normalis kapcsolatom, de te nem pattognál itt, ha nem bántad volna meg, h korán kezdted. ha már annyira nem zavar, akkor az miért zavar, h én mit gondolok? ha ugy lenne, akkor nem zavarna :)
19/20 Funktasztikus válasza:
nah várjál ezzel enm vagyok tisztábaxxD az átmérö olyan 5 :)aaa kerüleet.....azt nem tomxD
a 16:00 voltam:)
20/20 Funktasztikus válasza:
2009-11-30 16:12 elég nagy suttyó paraszt vagy embeeer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!