Mi lehet a probléma? 22/L
Nem igazán értem nem volt egyik ember sem a párod, akikkel összehemperegtél.
Jó viszonyban voltál velük, tehát akkor az egyenlő azzal, hogy dugni is kell velük.
Szerintem neked mentálisan van valami problémád.
:D a lényeg az h tetszettek azok a palik de komoly kapcsolat sose alakult ki. csak szimplán jól éreztük magunkat. és mivel egyikkel se jártam nem akartam odaadni magam egyiknek se. viszont ugye én is érett nő vagyok, vannak szükségleteim. és mivel már a fentiekben leírtam h magamat nem tudom eljuttatni a csúcsra ezért kiváncsi voltam nekik menne. de félreértés ne essék, nem azért akartam h kiderüljön más eljuttat e. azért volt mert kívántam őket, akartam a dolgot.
ezekkel a pasikkal még máig is jóban vagyok így értettem h jó a viszonyom velük
Ilyen kósza együttlétekből a legesélytelenebb eljutni az orgazmusig.
Az alap tézis, hogy saját magadat sem tudod eljuttatni a csúcsra. Én azt mondom, először próbáld meg kiismerni a testedet.
Női fitymaszűkület?
dr. Czeke András
A női nemi szerv, -mint örömforrás- szemlélése teljesen újkeletű a nőgyógyászok számára. Nekik a szülőcsatorna, és a fogantatás lehetősége lebeg a szemük előtt. Tisztelet a kivételnek!
Szexológusok körében - nőgyógyászati gyakorlat híján - elég ritka, aki a fejlődési rendellenességekhez (is) hozzá tud szólni.
Márpedig az esetek bizonyos százalékában az ok ebben áll. Amint a fiúgyermekeknél teljesen magától értetődő a fitymaszűkület meglétének vizsgálata az ÚJSZÜLÖTT korban, addig ezt a leánycsecsemőknél nem teszik meg. Mivel a leánygyermek csiklója fejlődéstanilag AZONOS a fiúgyermek péniszével, nemi szervével, így a fitymaszűkület, azaz a csikló előbőre általi részleges vagy teljes fedettsége itt ugyan úgy meg van, mint fiúgyermekek esetében.
Mivel azonban a csikló csak serdülőkorban kerül funkcióba, ezért a rendellenességre nem derül fény idejében.
Sőt, még EKKOR SEM, mivel a serdülő leány -tapasztalat híján- nem tudja megérezni, hogy mi a "normális" érzés, inger-válasz, ingerület, nincs összehasonlítási alapja! Azaz sok kisérletezgetésnek, örömtelen szeretkezésnek, testi élménynek kell még bekövetkeznie addig, amíg... természetesen frigidnek, orgazmus-képtelennek, vagy csökkent orgazmus-képességűnek könyveli el magát.
Remélhetőleg előbb utóbb eltökéli, hogy ebbe mégsem nyugszik bele, és felkeres, hogy egy egyszerű és gyors megoldással visszaadjuk, ami természetesen az övé! Testi örömeit!
Ezt nagyon könnyen ellenőrizheted. Sminkes tükröd biztos van. Tedd a tükröt úgy hogy lásd benne a nemi szerved. Ülve, guggolva, vagy fekve, ahogy neked kényelmes. Húzd szét a nagyajkakat. Középen ott van a csikló. Próbáld lehúzni róla a bőrt. Ha sikerül és elő bukkan a kis rózsaszín makk, mi akkora mint egy borsó szem vagy egy rizs szem. Nőknél is egyén függő a méret. Akkor nem ez a bajod, de ha nem sikerül teljesen elővarázsolni akkor viszont megvan az okozó. De ugyan úgy izgalmi állapotban is le kell róla tudd húzni a bőrt!
Az első képen nagyon szépen látszik. Neked is hasonlót kell látnod, ha nem ez a baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!