16 éves szűz lány vagyok és hamarosan szeretkezni szeretnék a barátommal. Az a problémánk, hogy nagyon szűknek érzem a hüvelyem. Hogyan lehetnék tágabb?
Figyelt kérdés
Ha csak egy ujját dugta be az még nem fájt, csak húzó, feszülő érzést éreztem viszont a két ujj már fájt és kértem, hogy vegye ki, mert nem bírom. A felizgatással nincs probléma, volt, hogy 1 órán át csak velem foglalkozott, szájjal is szokott kényeztetni. Talán érdemes lenne picit erőltetni a 2 ujjal való tágítást? (Egyébként az ujjaira húztunk sikosított gumit is, hátha könnyebben bemegy. ) Akinek van valamilyen tapasztalata, véleménye azt kérem, hogy ossza meg velem....2008. júl. 15. 16:04
1/8 anonim válasza:
1 - seprűnyél
2 - gazdaságos kígyóuborka
3 - BANÁN
4 - vannak ujjaid is (10 db pont elég)
5 - baseball ütő
6 - jégkorong ütő, annak a vége legalább hajlik
7 - ami még eszedbe jut
2/8 anonim válasza:
Ne hallgass az első hozzászólóra.. Ne akard tágítani a hüvelyed, hiszen az izomból áll, kitágul az magától is. Gondolj bele, ott egy kisbaba is ki tud férni! Inkább használjatok sikosító olajat a sikosított gumi mellé, akkor nem lehet baj.
3/8 anonim válasza:
Jesszus attol nem tágulsz ki , h egyre több ujjad dugsz be...Gondold el szerinte damikor a nők megszülnek, utána akkorák maradnak?
4/8 anonim válasza:
Használjatok majd sok síkosítót, és mindenképp te legyél felül lovagló pózban, úgy nem fáj annyira. Nekem hagyományos pózban először nem jött össze, annyira fájt, aztán lovaglóba váltottunk, és simán ment.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor lehet hanyagoljuk ezt a tágítást...
2008. júl. 16. 13:58
6/8 anonim válasza:
en buszke lennek arra h meg ijen korba szuz vagyok...
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Igazából nem teher számomra a szüzesség, csak szeretem a barátomat és hát ugye már nagyon kívánom Őt. :)A tágítást pedig azért szerettem volna, mert nem szeretném ha nem férne be és ez miatt elhalasztanánk.....mert akkor a következőnél már nagyon izgulnék. Meg gondolom az első pár alkalom úgyis fájni fog picit.
2008. júl. 18. 01:12
8/8 anonim válasza:
én is ugyanígy vagyok vele, de nekünk még egy ujj se, igazából nálam az a gond, hogy taszít, hogy ujjal nyujjun belém, és ez miatt összerántom magam, mi is arra jutottunk hogy megpróbáljuk a szexet..hát kíváncsi leszek, kicsit félek ,hogy fájni fog, sok szerencsét kívánok neked, és írd meg majd milyen volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!