Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Most készülök elveszíteni és...

Zitamin2 kérdése:

Most készülök elveszíteni és lenne pár kédésem /tudom hogy egyénenként változo meg hulye kérdések de. (lány vagyok) help! fiuként "megbecsülitek" hogy valaki odaadja a szüzességét?

Figyelt kérdés

1/Mennyire fáj mire számitsak ?

2/Fiuk zavar titeket hogy ha vérzik a másik?

3/Mitöl függ hogy vérzem-e ? / furcsa es hulye kérdés /

4/Milyen óvszert ajánlotok?

5/Lehet hogy jo lesz miután fáj?

6/Körülbelül mennyi ideig tart?

7/Az elő után mennyit kell várni a következőig ?

8/Ha a barátomnak nagy akkor jobba fáj vagyez befolyásol egyátalán valamit?

9/Fiuk mennyire számit hogy mekkora a mellem?

10/Ez hogyan befolyáshatja a kapcsulatunkat konkrétabban ez pozitiv ahogy ilyenk közel kerülünk egymáshoz?

2013. dec. 31. 23:12
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
tisztában vagyok azzal hogy a némeik kérdés hülyeség + a válsz személyenként változo /de ezt irtam is / nekem barátom véleménye nagyon fontos volt igy természetesen őt kérdeztem meg először a mellméretet pedig ugy ossz vissz gomdolom hogy mennyire számite egy lánynál és nem fél hanem kettő és fél éve járunk de mind1 :) mindenesetre köszönöm az értelmes válaszokat
2014. jan. 2. 09:59
 12/13 anonim ***** válasza:
9es részvétem :(((
2014. jan. 3. 21:41
 13/13 Tegez ***** válasza:

Nem igaz, hogy a lányok nem szeretnek beszélgetni.

Van itt jónéhány kérdés, de hogy emiatt tutira éretlen lenne a szexre ?

2014. jún. 20. 01:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!