Szerintetek gáz hogy elvesztettem a szűzességem?
Figyelt kérdés
Tehát 16 éve lány vagyok és tegnap elvesztettem a szűzességem,egy fiúbarátommal.Eddig olyan kapcsolatban voltunk mintha a barátnőm lenne?mindent megbeszéltünk egymással,de tegnap ott voltam náluk és mind a ketten kisértésbe estünk.szerintetek ez elfogadható?2013. dec. 28. 23:51
1/12 anonim válasza:
16 éves ingyenribi, nekem is kéne...
5/12 anonim válasza:
Mibe fér bele? Jogilag főszabály szerint 14-től is.
6/12 anonim válasza:
16 éve lány vagy?? és mi voltál előtte? :O
7/12 anonim válasza:
Na és milyen pózba nyomattátok?
8/12 A kérdező kommentje:
Maga az aktus jó volt...csak félek hogy már nem úgy fog nézni rám mint eddig.
2013. dec. 28. 23:57
9/12 anonim válasza:
Nekem majdnem megtortént ilyen a barátnommel (úgy értem, hogy nem csajom, csak barátok vagyunk), neki pasija volt már akkor is, de nem volt boldog és le akart velem fekudni, mindketten gondoltunk arra, hogy milyen lenne a másikkal. én nagyon be voltam indulva, de vegul visszamondta. Megsertodtem, osszevesztunk. Igaz nem fekudtunk le, de akkor is ráment a kapcsolatunk. Akkor minden nap beszélgettunk, most jó, ha 2 havonta beszélunk :/ sajnálom a szitut, szerettem mint barátot. érett gondolkodású volt a korához képest, nagyon sok jó tanácsot adott és sok szarból kihúzott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!