Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Van itt olyan lány/nő, aki...

Van itt olyan lány/nő, aki elvenné egy fiú szüzességét?

Figyelt kérdés

2013. dec. 24. 16:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
17%

Aztán

a.) titkolhatja élete végéig, hogy prostival volt neki az első

vagy

b.) elmondja és a rendes lány szomorú lesz, esetleg hisztizik is ha olyan, hogy prostival volt előtte a barátja.

Én szomorú lettem volna, ha a barátom elment volna előttem valakihez csak ezért, hogy ne legyen már szűz. Vannak lányok, akik kifejezetten értékelik, ha ők lehetnek a barátjuknak az elsők.

2013. dec. 24. 22:28
 12/16 anonim ***** válasza:
77%

"Vannak lányok, akik kifejezetten értékelik, ha ők lehetnek a barátjuknak az elsők."

Igen, ahogy fehér elefántok és unikornisok is csak még senki nem látott egyet sem.

A béta férfiak teljesen mindegy hogy szüzek vagy prostival voltak először, valami hibát biztosan találni fognak benne a nők ami miatt visszautasíthatják. Ez a béták sorsa. Még ha véletlenül össze is jön nekik egy igazi nő akkor is találni fognak valami kivetnivalót. Vagy azt hogy túl idős vagy azt hogy túl fiatal vagy azt hogy a fél város végigment rajta. Teljesen mindegy.

Egy béta férfi sosem lehet elég jó egy "normális" lánynak csak ha nagyon gazdag. Akkor is csak addig amíg nem jön be a képbe egy szerető.

2013. dec. 25. 02:37
 13/16 anonim ***** válasza:

A saját nevemben (is) beszéltem. A barátom 22 és én vagyok az első barátnője, nem gazdag kicsit sem és külsőre is átlagos.

Én pedig viszonylag "normális" lány vagyok.

2013. dec. 25. 02:52
 14/16 anonim ***** válasza:
Tök jó úgy meg nézném hogy alakultatok.Félénk fiú láttad rajta mikor beszélt hozzád,te kezdeményeztél,hogy derült ki hogy még szűz,hogy reagáltál?
2013. dec. 25. 05:05
 15/16 anonim ***** válasza:

Itt ismertem meg, tetszettek a válaszai, intelligens fiúnak tűnt, ezért írtam neki, eleinte csak leveleztünk, nem akartam többet, csak beszélgetni, mivel csak egy idegen internetes alak volt akkoriban még. Tudtam róla már elég sok mindent mielőtt találkoztunk. (Szokásos jópofizás helyett kicsit komolyabb dolgokról beszélgettünk általában. Több "hibájáról" tudtam, mint jó tulajdonságáról, mert állandóan csak azokról beszélt.) Élőben is szimpatikus volt, bár eleinte nem volt könnyű élőben beszélgetni, én sem vagyok annyira közvetlen személyiség és ő sem, de később már jobban ment, barátok lettünk aztán úgy éreztem, jobban kedvelem, mint egy barátot, szóval rákérdeztem, lehetne-e több is ennél, ő pedig elárulta, hogy gondolt már erre ő is, csak nem akart elszúrni semmit.

Kb. így alakult.

2013. dec. 26. 03:00
 16/16 anonim ***** válasza:

Kösz szépen hogy megosztottad,jó ilyenről hallani.

Nem lehet a külsőtökkel nagy gond ha tetszettetek egymásnak.

Mióta vagytok együtt,neked előtte mennyi kapcsolatod volt és ilyen beállítottságúakkal mint ez a srác?

Gondolom pestiek vagytok.

2013. dec. 26. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!