2 hónapja nem jött meg, ráadásul állandóan fáj a hasam. Elég nagy, és "dobog" is. Egyfolytában éhes vagyok, és sokat eszem. Mi lehet?
Figyelt kérdés
És csak azért nem terhestesztezem, mert még csak 12 éves vagyok, és nem voltam senkivel! Mi lehet a baj? Elmenjek nőgyógyászhoz? Elképzelhető hogy terhes lennék? Állítólag a sok röplabdaedzéstől kilyukadt a szűzhártyám... (normális választ várok, nem hülyeségeket ://) Mi lehet?2013. dec. 22. 19:52
11/18 anonim válasza:
basszus gyorsan műtesd meg magad!!!
ott dobog a szived alatt az Alien királynő!!!
amúgy fogalmam sincs
12/18 anonim válasza:
Ha csak 12 éves vagy, akkor az sem baj, ha maximum 6 hónapig nem menstruálsz.
13/18 anonim válasza:
Előző vagyok. Akár 2-3 év is lehet, mire beáll a menstruáció. Addig többször is kimaradhat hónapokra, de fél év kimaradásnál már orvoshoz kell menni. Boldog karácsonyt! :)
15/18 anonim válasza:
Mégis mitől lennél terhes? :D:D
Szerintem csak a szimbiótád éhes.
16/18 anonim válasza:
Ha csak nem úgy vagy mint Szűz Mária Isten-nel csinálta!!!
17/18 anonim válasza:
Irány a nődoki
Valószínüleg adni fog fogamzás gátló tablettát
Nem a szex miatt, hanem a hormonjaidra
Attíl szépen beáll minden. Bár picit lehet hízlalni fog!
37F
18/18 anonim válasza:
"(normális választ várok, nem hülyeségeket ://) Mi lehet?"
Mondok neked normális választ. Ha nem voltál senkivel, akkor a büdös életben nem tudott senki teherbe ejteni, azt ugye tudod? Ja, és ilyenekről apáddal és anyáddal beszélgess, hogy hogyan fog ez majd egyszer megtörténni veled, ne pedig itt toszd az idődet mások szórakozására vagy idegesítésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!