A barátnőm elveszítette a szüzességét de még neki nem jött meg a menstruációja lesz valami baja?
Szóval a szüzesség elvesztése és a menstruáció között nincs olyan összefüggés, ami bajt okozna.
De! Ha kevés eséllyel is, teherbe még így is eshetett, ha nem védekezett. Erről ugyanis nem írtál. De lehet gyanítani, hogy nem...
Tehát nem valószínű a terhesség, hisz nincs még peteérése, de ha peches és éppen most kezdődik a peteérése, akkor nem zárható ki a terhesség.
De mondom, ennek nagyon kicsi az esélye esetében.
Meglepetések elkerülése végett azért, 2 hónap múlva esetleg csináljon egy terhességi tesztet. (DM-ben, gyógyszertárban lehet kapni)
Ha védekeztek pl. gumival, akkor nem kell aggódni.
El kell hogy keserítsek mindenkit, egy nem menstruáló lány is simán lehet terhes, ugyanis lehet, hogy beért az első petesejtje, csakhát ugye gondolom azt mindenki tudja, hogy a petesejt érést nem jelzi a homlokon villogó biléta. Egyébként meg egyetértek azokkal, akik azt írták, hogy egy nem menstruáló lány még kisgyerek, és ne szexeljen.
Ha védekeztek, akkor valószínű, hogy nem lesz terhes.
Tudom hogy neki még korai volt én is mondtam neki de hát már nincs mit tenni.
Ammeg köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!