Na mit tanácsoltok?
22 éves fiú vagyok szűz, 4 éve sportolok ,több féle sportot,
ugyanis olvasgatom itt a hozzá szólásokat hogy ha valaki szű sportoljon hát én sportoltam 4 évet.
másik tanács ne akard majd megtörténik,hát én ugyan nem akartam soha se ,görcsösen.
3 évig prosztata gyulladásom volt,azóta se 100 as még a farkam de már kíváncsi vagyok hogy milyen egy nővel akkor működik-e úgyhogy prostihoz megyek mit gondoltok erről meglehet érteni aszt hiszem
főleg hogy a csajok mindig undorral és röhögve néztek rám és hülyítettek csak és ronda csajok is pedig nincs velem baj kűlsőre szerintem
Az a véleményem,hogy hülye vagy.
Egy csomót sportoltál.Tehát nem egy gebe srác vagy.Öltözz ki és menj el ismerkedni.
Én sme értem miért nem ismerekdsz? a prosti dolog szánalmas. A proszata gyulladás nem ok rá hogy szűz vagy, sok pasinak van/volt mégis van párkapcsolata nemi élete.
Valmai hógond mindneképp van veled ha a csajok igy viszonyulnak hozzád, valóüszinüleg nem külsöre vangond hanem azzal amit mondazs. Hogy mész oda egy neked tetsző lányhoz? hol probáltál edddig ismerekdni? Egyáltalán szoktál kezdeményezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!