Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Na mit tanácsoltok?

Na mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

22 éves fiú vagyok szűz, 4 éve sportolok ,több féle sportot,

ugyanis olvasgatom itt a hozzá szólásokat hogy ha valaki szű sportoljon hát én sportoltam 4 évet.

másik tanács ne akard majd megtörténik,hát én ugyan nem akartam soha se ,görcsösen.

3 évig prosztata gyulladásom volt,azóta se 100 as még a farkam de már kíváncsi vagyok hogy milyen egy nővel akkor működik-e úgyhogy prostihoz megyek mit gondoltok erről meglehet érteni aszt hiszem

főleg hogy a csajok mindig undorral és röhögve néztek rám és hülyítettek csak és ronda csajok is pedig nincs velem baj kűlsőre szerintem

2013. dec. 20. 13:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Az a véleményem,hogy hülye vagy.

Egy csomót sportoltál.Tehát nem egy gebe srác vagy.Öltözz ki és menj el ismerkedni.

2013. dec. 20. 13:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Én nem mondom hogy hülye. Prostizz ha úgy tartja kedved, én ugyan nem vetlek meg érte.
2013. dec. 20. 13:12
 3/6 anonim ***** válasza:
A diagnózis hogy valóban egy hülye vagy.Ezen egy prosti se segít de legalább többet nem kérdezősködsz így rajtunk segít legalább.
2013. dec. 20. 13:12
 4/6 anonim ***** válasza:

Én sme értem miért nem ismerekdsz? a prosti dolog szánalmas. A proszata gyulladás nem ok rá hogy szűz vagy, sok pasinak van/volt mégis van párkapcsolata nemi élete.

Valmai hógond mindneképp van veled ha a csajok igy viszonyulnak hozzád, valóüszinüleg nem külsöre vangond hanem azzal amit mondazs. Hogy mész oda egy neked tetsző lányhoz? hol probáltál edddig ismerekdni? Egyáltalán szoktál kezdeményezni?

2013. dec. 20. 13:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Prostizzál, mert jön a világvégeeeeeeee.
2013. dec. 20. 14:05
 6/6 anonim válasza:
ON Tényleg ;) holnap december 21 lehet elszámolták magukat egy évvel a maják XD. OFF És a kérdéshez szerintem csak rajtad múlik, hogy megeteszed vagy sem. Lehet nem is akarod igazán azért nem sikerült még. Nézz magadba és gondold végig mi az ami visszatart. Mi az erősebb vágy, az a valami amid van most vagy egy barátnő?
2013. dec. 20. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!