19éves srác vagyok és még nem volt barátnőm! Meleg
vagyok?
Figyelt kérdés
Ennek lehet az az oka h az arcom elég durván el van ragyásodva vagy szimplán azt utálják a lányok h homokosan öltözködöm(van egy fülbevalóm) meg viselkedem?MErt az az igazság h ha hozzám szól egy lány akkor zavarban vagyok viszont a fiúkkal tök jól el vagyok!Mit szóltok??Lehet h meleg vagyok csak nem tudok róla???
Kozmetikus néhány kezelés (pár hónap) alatt gyönyörűen rendbe teszi az arcodat. Ha Téged is ennyire zavar (és szerintem se túl szép látvány a gennyes pattanás) akkor tegyél ellene, légy ápolt! A lányoknak is fontos ez, meglátod, utána mennyire más lesz, nagyobb lesz az önbizalmad és megy majd minden mint a karikacsapás.
2009. nov. 23. 20:12
12/18 A kérdező kommentje:
MIért lehet h nem vagyok ápolt?
2009. nov. 23. 20:22
13/18 anonim válasza:
Menny el kozmetikushoz.És legyél bátrabb
2009. nov. 23. 20:45
14/18 anonim válasza:
Félénk vagy, és a pattanások is rontják egy kicsit a helyzeted, de ha rászánod magad és elmész egy bőrgyógyászhoz( már jópáran írták előttem is...), ő biztos hogy rendbe hozza az arcod,és ezáltal az önbizalmad is nőni fog :) (avagy nem jössz zavarba annyira gyorsan)
Külső letudva.
A homokos viselkedés alatt mit értesz? Nyávogsz és rázod a segg*d járás közben? Esetleg hisztizel? Hülyén artikulálsz? (Most hirtelen több idegesítő magatartásforma nem jut eszembe :D)Mert ha igen, akkor tényleg, khömm... elég "érdekes" figura lehetsz (ami nem feltétlenül gond, csak csajozási szempontból nem túl célravezető :D)
De ha csak egy kicsit érzékenyebb vagy, azzal nincs semmi gond :)
Egyébként próbáltál már kapcsolatot kezdeményezni régebben?
L/17
2009. nov. 23. 21:12
15/18 anonim válasza:
gennyes pattanás pfújj mingyá' hányok xD
18/F
2009. nov. 23. 23:24
16/18 anonim válasza:
hogyha lesmarolnal esetleg meg'ugnal egy fiut azvagy
2009. nov. 24. 18:36
17/18 anonim válasza:
Ha az arcod csúnya, akkor menj el bőrgyógyászhoz, vagy vizsgáltasd ki magad, mert lehet, hogy valamilyen hormonális problémád van. Ha csak nagyon pattanásos vagy, ami ilyen idős korban előfordul, akkor az remélhetőleg el fog múlni egy idő után, de akkor is ajánlatos valami kenőcsöt vagy akármit használni rá. (Ha kamillateával lemosod az arcod, az a gyulladást nagyban csökkenti.) Egyébként ha nem vonzódsz a pasikhoz, akkor csak kisebbségi komplexusod van, és emiatt nem mersz kezdeményezni.
2009. nov. 26. 16:07
18/18 anonim válasza:
H A N E M É R D E K E L N E K A F I Ú K - akkor nem vagy meleg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!