Szeretnék együtt fürdeni a barátommal. De nem szeretnék vele lefeküdni. Szeretném ha romantikus lenne és tökéletes. Szerintetek mit csináljak? Gyertya habfürdö lesz. Zene nem.
Figyelt kérdés
2009. nov. 23. 19:28
11/13 anonim válasza:
Nem a szex gond (ahogy én értettem), hanem a lefekvés.
Azt meg könnyű elkerülni a kádban, mert elég kényelmetlen ott.
Szex viszont nyugodtan lehet, csak másféle, mint egyébként: pl. egy fürdetés a jó meleg vízben tökéletesen egyértelmű hatással van a fiúkra.
Az együttfürdés annyira kellemes tud lenni, hogy nem kell erőltetni közben az akciót. Ezt beszéld meg vele előre - akkor ő is tudja, hogy mire számíthat, és ha szeret, nem lesz gond.
12/13 anonim válasza:
Na ez is csak egy női agy szüleménye lehet. Menjünk el éhesen egy étterembe, de ne együnk csak szívjuk be az illatokat, meg nézzük meg mit esznek mások.
Tudom, hogy a nők szeretnek romantikát.
Én inkább úgy tudom elképzelni, hogy romantika 6-tól 10-ig.
Aztán meg egy nagy hancúr az ágyban éjfélig.
13/13 anonim válasza:
Mi sokszor fürdünk együtt a barátnőmmel és nincs semmi gond. Van amikor előjátéknak használjuk van amikor az esemény utána fürdünk együtt de sokszor csak kellemesen elbeszélgetünk, lemossuk egymást (ami persze izgató de játékból húzzuk egymást hogy majd a következő együttlétkor jobban elfogjon a vágy). Szóval ez a dolog nagyon erotikus és romantikus dolog és a fejekben ezért is kapcsolódik ennyire össze a szeretkezéssel. Beszéld meg vele hogy mit akarsz és jó lesz garantálhatom =).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!