Hány évesen vesztettétek el a szüzességeteket? Fájt? Megbántátok?
Figyelt kérdés
2013. dec. 10. 15:41
11/16 anonim válasza:
Épp ezért nem kéne áltatni. hagyd hogy boldog legyen mással és teis legyél boldog mással. lefekhetsz vele de ugysincs értelme ennek a kapcsolatnak. Ezt egyébként tudja hogy te igy érzel? vagy még hazudsz is neki?
12/16 anonim válasza:
Ha szereted mi az akadálya? Ha meg nem akarsz tőle semmi komolyat miért nem szakítottál eddig?
13/16 A kérdező kommentje:
Nem , félre értettek , imádom , egy fontos része az életemnek, ő a lelki társam , a mindenem. De tudom hogy a szerelemnek másnak kéne lennie , de nem tudnám elengedni se , mert mellette azt érzem hogy békét találok.
2013. dec. 10. 16:15
14/16 anonim válasza:
Nagyon ráérsz még, hidd el. A barátod meg nem fog belehalni, ha várnia kell még egy kicsit.
15/16 Szimpor válasza:
Tudom, hogy nem fogod megfogadni a tanácsomat mert nem ez amit hallani akarsz, de ezt kéne tenned: leülni vele egy meghitt beszélgetésre, és elmondani ŐSZINTÉN, hogy te hogy érzel és, hogy a szex kérdés foglalkoztat. Ha tényleg a lelki társad akkor csodálatos beszélgetés lesz belőle, esetleg egy jó szex és mindenki boldogan építheti tovább a jövőjét.
Ha tovább hazudsz neki,akkor ez előbb utóbb kiderül és harag lesz.
Válassz.
16/16 anonim válasza:
én 22 voltam. nem bántam meg, hogy eddig vártam! :) kicsit fájt, de nem erre figyeltem, mert meghitt és szép volt. :) örülök, hogy nem történt meg hamarabb az előző barátommal, azt valószínűleg megbántam volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!