Szerintetek normális, ha nem érzem még magam késznek egy párkapcsolatra, viszont már szexelnék? 19L
Viselkedésed,vagy amit eddig tettél az szerintem teljesen normális, mármint a nyugis élet. Nem attól lesz valaki jó csaj hogy mindig buliban van és ott rázza a pi_csáját.
Viszont ennyi idősen lazán lehetne kapcsolatod szerintem, itt a főbb baj,hogy szerintem nem találkoztál még azzal a fiúval akit igazán szeretnél.
(Velem haha.)
Személy szerint én is utalom a kapcsolatokat... jó esténként ha van kihez odabújni, van kit szeretgetni, mikor olyan kedve van az embernek, meg persze a sex az mindenkép kell :D De én is sokkal jobban érzem magam, mikor nincs senkim... Fogalmazzunk úgy, hogy 1 héten 1-2 nap örülök ha van valakim, meg van kedvem sexelni is, de 5-6 nap viszont inkább lennék egyedül, kötöttségek, kompromisszumok nélkül...
Volt már nagyon hosszú kapcsolatom, és tudom milyen időigényes, és milyen sok felesleges stresszel, pénzkidobással, vitával, és kompromisszummal jár...
Végeredményben nagyon sok jó dolog van egy kapcsolatban, ami miatt újra és újra belemegyek, de mégis mindig kételyeim vannak, hogy minek is kell ez nekem :) 20/f
Nincs ezzel semmi gond, nem mindenki egyformán romantikus, érzelmes alkat.
Ez nem feltétlen későn érés, egyszerűen csak ilyen vagy, és kész.
Engem sem érdekeltek sosem a fiúk, 18 évesen csókolóztam először, 22 voltam, mikor először szexeltem, igazán komoly, hosszú kapcsolatom sosem volt, nem is vágyom rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!