Le akarok fekudni a fiumal 3 honap mulva es en man maszturbaltam vagy 2 3 ujam a pucimba fer es aszt akrom tudni hogy a fium eszre veszi hogy maszurbaltam vagy nem fogja nekem el hinni hogy szuz vagyok?
Figyelt kérdés
2008. júl. 11. 22:35
11/15 anonim válasza:
ne haragudj de én 25éves vagyok és nekem nem megy fel a saját 3 ujjam, a párom két ujja is csak síkosítóval. Mire eléred ezt a kort egy vonat is beléd fog férni????
12/15 anonim válasza:
Az utolsó válasz tökéletes.Nem tudom te milyen lánnyal voltál hogy már az első héten lefeküdtetek,de az szerintem egy kurva volt,te meg egy f..sz k....g.Ez a lány aki írta problémáját biztos hozzád való lenne,mert nem elég hogy írni nem tud,de még egyéni értékei sincsenek.Szerintem ő is az utca sarkán fog kikötni.
13/15 anonim válasza:
Helyesírásra nem gondoltál?Szerintem várjatok még vele,nem vagy rá felkészülve.Am pedig a pasi NEM veheti észre mert nem minden szűz lány vérzik az első aktustól,én pl nem véreztem és am is össze tudja keverni a menzesszel,de amikor megvan én inkább nem ajánlom h csináljátok.A maszturbálást pedig hatalmas boszikörmökkel nem ajánlom,mert felsérti a vaginádat.De ha ugy érzed h naon készen állsz rá,akk védekezzetek,és olyan helyen csináljátok,ahol tényleg megéri az elsőt.......
14/15 anonim válasza:
Szóval, az hogy maszturbálsz, nem jelent semmit, már ilyen szempontból, nem tudom mit éreznek a fiúk amikor szűz lánnyal vannak, de valószínűleg azt hogy szűk, és ezt akkor is érzik szerintem ha maszturbálsz. Vérezni nem mindenki szokott, a tévhittel ellentétben, ez nem mérvadó. De ha nem hiszi el neked hogy szűz vagy azért mert azt mondtad, akkor nem hiszem hogy ő lenne az akinek oda kellene magad adnod.
15/15 anonim válasza:
Tanulj meg írni-olvasni te szerencsétlen kis szar!
És takarodj vissza a babaházad mellé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!