Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 13 éves vagyok. Teganp vesztet...

13 éves vagyok. Teganp vesztettem el a szüzességemet. Ez nagyon-nagyon korai?

Figyelt kérdés
(Fiú vagyok)
2008. júl. 11. 16:12
1 2 3 4
 31/37 anonim válasza:
39%
szerintem nem korai:) ha szereted a lányt hát akkor ez van. én is 13vagyok és lány:P 3hónapja járok 1 fiúval. és nagyon szetretnék vele lefeküdni... csak hát félek...:S de sztem nem korai hidd el!!! legalább tapasztaltabb leszel később !!!
2008. okt. 9. 17:18
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
blablabla 13 évesen még a törvény is bünteti....és gondolom a lány sem volt idősebb....higyjétek 13 évesen nem vagytok érettek ilyenekre...nem is értem hogy jutnak ilyenek az eszetekbe???A hugim most lesz 11,de ha megtudom hogy 16 éves kora elött hozzányúl valaki akkor kiherélem:DNa jó nem..de azért a sex nem gyerekjáték..ahhoz felelősség is kell..nem csak punci és fasz.....
2008. okt. 27. 21:19
 33/37 anonim válasza:
100%
én 13 vagyok!!!!!eszembe se jutott még ilyesmit csinálni
2009. febr. 18. 15:02
 34/37 anonim ***** válasza:
100%

13 évesek..hajaj...és az egyik azt írja 3 hónapja járnak és már sexelnexD

na én 16 évesen jöttmem össze a párommal és másfél évet vártam!!!!!nem értem nektek mért viszket ennyire...már bocsi a kifejezésért..ez nagyon undorító..egy 13 éves még bőven gyerek...ez elkeserít....nem tudjátok még mi a szerelem mi az hogy sex...nem mondom hogy én 13 évesen nem kívántam a sexet...mert igen, arra van a maszturbáció..de hogy valakivel lefeküdjek..ez eszembe se jutott volna..engem nem így neveltek...és az hogy több tapasztalat haha....vannak ismerőseim akik voltak 10-15 fiúval és sose volt orgazmusok(már ha tudjatok egyáltalán mi az)én csak a párommal voltam és már a 3dik szeretkezésünknél elélveztem..ennyit a tapasztalatról...

kis naív libusok:D

2009. febr. 20. 16:50
 35/37 anonim válasza:
50%
Hát az ilyen lányokból vannak az onbecsulés szňot nem ismerő utcanők !!! Fuj! Szégyen! Anyád, apád nincs aki elverje a pucér feneked??!!! A Te korodban én még játszottam és homokvárat építettem! Aztán majd havonta mindig újjal fekszel le? Mert már ezután bizony nincs megállás! Boldog életed már SOHA nem lesz mert orokre elrontottad és odadobtad egyetlen női kincsedet!
2009. aug. 10. 21:58
 36/37 anonim válasza:
Szerintem nagyon korai. És lehet, hogy szeretitek egymást, kívántátok egymást, de ilyen fiatalon akkor sem tudjátok felfogni a szeretkezés valódi mibenlétét. A szüzesség elvesztésénél nemcsak arról van szó, hogy húha, de jól néz ki, milyen jó a teste, hanem lelkileg is egy hullámhosszon kéne lennetek. És nem mondom, hogy nincs iylen, de nagyon furcsának találnám, ha két 13 éves között kialakulna ez a szoros kötelék. Szóval korai.
2009. aug. 11. 11:44
 37/37 baba121 válasza:
Jó lenne ha lenne egy ilyen barátnőm.A,M -. DURVA!de király.
2011. jan. 7. 12:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!