Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tegnap vesztettem el a szüzess...

Tegnap vesztettem el a szüzességem. Nem véreztem, nem fájt, jó is volt. Biztos, hogy átszakadt a szűzhártya? Azóta viszont kicsit fáj, mitől lehet?

Figyelt kérdés
Nemrég voltam nődokinál, ő mondta, hogy teljesen érintetlen a szűzhártyám, pedig tampont is használok régóta. Mégsem fájt, csak egy kicsit szúrt először. Még éjjel meg reggel is szerelmeskedtünk és azóta viszont olyan mintha kezdene fájni, feszíteni belülről. Lehet, hogy sok volt elsőre? Vagy mitől fájhat? Fájni fog még akkor is, ha este újra csináljuk?
2009. nov. 21. 13:25
1 2
 11/17 anonim válasza:
szeritem hamar tágultál és csak ezért 2-3 nap és elmúlik
2009. nov. 21. 14:18
 12/17 anonim ***** válasza:

Negyedszerre már nem valószínű, hogy vérezni fog (ha nem lesz durva a fiúd).

Van, akinek csak a gyerek viszi el a szűzhártyát.

2009. nov. 21. 16:17
 13/17 anonim ***** válasza:
hát én kb. az 5. alkalomnál véreztem, a fájdalom pedig attól lehet, hogy megviselte a hülyed az intenzív mechanikai hatás:)
2009. nov. 23. 13:24
 14/17 A kérdező kommentje:
Ha én ülök bele, az azóta is fáj:( Mitől lehet?
2009. dec. 5. 15:29
 15/17 anonim ***** válasza:
Én is 19 évesen vesztettem el, és én pl napokig vérezgettem, de csak ilyen barnás volt. És még hónapok után is olyan érzékeny voltam h néha fájt a szex elején. Utána ez elmúlt. Sztem nem kell aggódnod a vérzés miatt, természetes.
2009. dec. 5. 15:41
 16/17 anonim válasza:

az a kérdés milyen vastag a cerkája a barátudnak, mert ha nem nagy az átmérője akkor lehet, hogy nem repedt be a szüzhártya. Lehet, hogy majd egyszer találkozol egy komoly dákóju gyerekkel és akkor megtudod mi a magyarok Istene.

Ha hanyatt fekszik a nő, akkor leghosszabb a hüvelye. Ha négykézláb hátulról, (kutya póz) akkor a legrövidebb. Ha beleülsz, az kb közepes. Tudni kell, hogy a legnagyobb 100 kg-os nőnek is 5-6 cm hosszü a hüvelye. Ez természetesen nyúlik. De ezt is be kell járatni finoman mint az autót.

Sose indulunk bő gázzal. Ebből érthatik a rövid farkú gyerekek is a lényeget, hogy már a 10-12cm hossz is elég, csak az átmérője legye nagy. kb 4-6cm

2009. dec. 5. 18:02
 17/17 A kérdező kommentje:
Átlagos vastagság és hossz. Nem centiztem, de nem volt kicsi:), de nem is egy ló szerencsére:)))
2009. dec. 5. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!