Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Tegnap vesztettem el a szüzess...

Tegnap vesztettem el a szüzességem. Nem véreztem, nem fájt, jó is volt. Biztos, hogy átszakadt a szűzhártya? Azóta viszont kicsit fáj, mitől lehet?

Figyelt kérdés
Nemrég voltam nődokinál, ő mondta, hogy teljesen érintetlen a szűzhártyám, pedig tampont is használok régóta. Mégsem fájt, csak egy kicsit szúrt először. Még éjjel meg reggel is szerelmeskedtünk és azóta viszont olyan mintha kezdene fájni, feszíteni belülről. Lehet, hogy sok volt elsőre? Vagy mitől fájhat? Fájni fog még akkor is, ha este újra csináljuk?
2009. nov. 21. 13:25
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
a szűzhártya, ha nem is szakadt el teljesen, de repedések keletkeztek rajta. ez mindenkinél másképp megy. a szüzesség nem a szűzhártyával köthető össze, hanem a szex-el.
2009. nov. 21. 13:27
 2/17 Funktasztikus ***** válasza:
hány éves vagy ha szabad tudni?
2009. nov. 21. 13:28
 3/17 A kérdező kommentje:
Tudom, csak nem szeretnék már ezen aggódni, hogy vajon legközelebb vérezhetek-e még. De ha 3 alkalommal volt már bennem, akkor utána már nem nagyon valószínű, hogy vérezzek, ugye?
2009. nov. 21. 13:29
 4/17 A kérdező kommentje:
Nyugi, nem 13. 19 vagyok és tisztában vagyok vele, hogy mi a szüzesség lényege, csak a vérzéstől félek és hogy miért fáj most egy kicsit.
2009. nov. 21. 13:30
 5/17 anonim ***** válasza:
a fájdalom lehet fertőzés is. vagy csak kidörzsölt. h védekeztetek?
2009. nov. 21. 13:33
 6/17 A kérdező kommentje:
Óvszert használtunk.
2009. nov. 21. 13:34
 7/17 Funktasztikus ***** válasza:
64%

gratulálok hogy eddig kibirtad:)tisztelet:)a korom miat légyszi ne hurrogj le:)

13F

2009. nov. 21. 13:34
 8/17 Funktasztikus ***** válasza:

a vérzés természetes szerintem legyen ot egy törölközö vagy egy rongy és kész:) utána mehet tovább:)

(elözö voltam)

2009. nov. 21. 13:36
 9/17 A kérdező kommentje:
Most éreztem magam érettnek rá, hogy ne csak azért veszítsem el, mert már mindenki, hanem azért és akkor és azzal az emberrel, akivel tényleg jó volt. És ilyen lett:)
2009. nov. 21. 13:36
 10/17 anonim ***** válasza:
lehet h allergiás vagy a gumira? ne aggodj, biztos nincs semmi komoly baj. ha nem mulik, akkor menj el orvoshoz.
2009. nov. 21. 13:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!