Lányok! Szerintetek melyik a rosszabb 25 felet? Ha a férfi még mindig szűz, vagy ha már nem szűz, de prostituálttal veszítette el és eddig még csak örömlánnyal volt?
a k urvázás a jobb. ha elmeséled, hogy annyira kilátástalanul érezted magad, hogy elmentél egy k urvához, akkor legalább az akaratot, az igyekvést látom rajtad.
ne bántsátok, aki szüzességet elvetetni megy, mert ez nem arról szól, hogy szex nélkül nem bírja. hanem hogy másképp érezné magát és talán jobban merne próbálkozni, ha már lenne fogalma arról , mi az a dugás.
lány vagyok, és nem nézem jó szemmel. de meg tudnám érteni.
viszont ha közlöd velem, hogy szűz vagy, azzal nagyon nagy súlyt raksz rám. nem vagyok én megváltó.
Na, én meg mindezt a "teljesítményt" úgy értem el, hogy jól nézek ki. Nem tudom, mi kéne máshogy csinálnom, mert ismerkedek, járkálok, kimozdulok. Nőkkel így lett már 1-2 tapasztalatom, de nem sok.
Furcsa volt, hogy a nők kétféle véleményt képviseltek itt.
Én úgy gondolom, hogy a fiú nézőpontjából jó is lehet a prostituált, a jövőbeli barátnője (és a külvilág) nézőpontjából meg általában rossz.
Szerintem mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy a prostituálthoz fordulás megéri-e neki. Elrontja-e az első alkalmát, meg az életét, vagy hülye, hogy nem csinálta előbb. Viszont mindenképpen egy titok lesz a múltjában.
28f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!