Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Szerintetek melyik a...

Lányok! Szerintetek melyik a rosszabb 25 felet? Ha a férfi még mindig szűz, vagy ha már nem szűz, de prostituálttal veszítette el és eddig még csak örömlánnyal volt?

Figyelt kérdés
A kérdés mélyebb értelmezésében, melyik rontja jobban az ember esélyeit egy lánynál, ha kiderül? Érdemes-e szüzen tovább reménykedni, vagy érdemesebb ellátogatni egy hivatásos szolgáltatóhoz és túl lenni rajta. Milyen előnyökkel és hátrányokkal járna az egyik és másik opció, nem csak a későbbi párválasztási esélyeket, de a személyiségbeli, énképbeli változásokat is figyelembe véve. Társadalmilag, erkölcsileg kifogásolható-e az egyik vagy a másik?

2013. nov. 24. 12:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
Mondd már meg hogy mi volt olyan nehéz mondjuk 18 évesen(ez már ugye a felnőtt) összeszedni egy csajt akivel szimpatizáltok, majd a lány életkorától függően 1-1x hónap múlva megfektetni először egyszer majd többször?!
2013. nov. 24. 15:01
 12/21 A kérdező kommentje:
Ha legalább átlagos külsőm lenne, akkor nem okozott volna problémát. De szerfelett ronda vagyok, ezt minden lány alátámaszthatja, legalábbis mindig ez volt a kifogás. Az említett életkornál azért korábban kezdtem, és azóta már több száz visszautasítással gazdagodtam úgy, hogy soha még egy randira sem jött el velem lány. Hiába lettek volna, akik szimpatizáltak velem a belső tulajdonságaim miatt, a külső tulajdonságaim miatt visszataszítónak és undorítónak látnak.
2013. nov. 24. 15:10
 13/21 anonim ***** válasza:
63%
Honnan tudod, hogy a külsőddel van a probléma, és kitől hallottad? Csomó ilyen eset van amikor a végén kiderül, hogy az illetőnek nem is a külsejével van a gond, hanem az önbizalom a béka segge alatt van. Nézd szét az utcán, hogy több ronda pasinak van jó nője, mert nem azzal vannak elfoglalva, hogy csúnyák hanem elfogadják magukat boldogok és még a szebb nőkben is vonzalmat keltenek. De ha ennyire nem tetszel magadnak miért nem mész el edzeni? Javítja a külsődet, nagyobb önbizalmat ad és egészséges is.
2013. nov. 24. 19:18
 14/21 anonim ***** válasza:
Ahhoz azért már nagyon szélsőségesen beszarinak kell lenni, h vkinek amiatt ne jöjjön össze. Aki jól néz ki, azt némelyik lány úgy lerohanja, h még neki kell ellenállnia, ha nem akar tőle semmit. Az esetek 99%-ában a külső az oka, ha egy férfi sokáig szűz marad.
2013. nov. 24. 19:56
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor én az 1% vagyok!! 2 éve kondizom 40 cm es karom van, 186 cm magas vagyok az arcomra is sokan mondták hogy helyes, szépek a szemeim stb...mégis 20 évesen szűz vagyok, és nincs olyan hogy "lerohannak a lányok"!
2013. dec. 18. 13:24
 16/21 LeftBehind ***** válasza:
Hogy melyik rontja JOBBAN az esélyeid,az lánytól függ. Az viszont biztos hogy valamilyen szinten mindkettő rontja az esélyeid szóval bárhogy döntesz,inkább tartsd meg magadnak a dolgot.
2013. dec. 18. 20:48
 17/21 anonim ***** válasza:
LeftBehind válaszolóval értek egyet. Mind1 mit teszel, azt tedd amit TE jónak látsz és akarsz. A lényeg, hogy egyikről se számolj be a csajnak. Elvégre az nem hazugság ha nem közölsz valamit! ;)
2014. febr. 23. 13:03
 18/21 anonim ***** válasza:
76%

a k urvázás a jobb. ha elmeséled, hogy annyira kilátástalanul érezted magad, hogy elmentél egy k urvához, akkor legalább az akaratot, az igyekvést látom rajtad.

ne bántsátok, aki szüzességet elvetetni megy, mert ez nem arról szól, hogy szex nélkül nem bírja. hanem hogy másképp érezné magát és talán jobban merne próbálkozni, ha már lenne fogalma arról , mi az a dugás.

lány vagyok, és nem nézem jó szemmel. de meg tudnám érteni.

viszont ha közlöd velem, hogy szűz vagy, azzal nagyon nagy súlyt raksz rám. nem vagyok én megváltó.

2014. febr. 23. 13:04
 19/21 anonim ***** válasza:
Egyiket se kell elmondani, ennyire egyszerű.
2014. febr. 23. 13:14
 20/21 anonim ***** válasza:

Na, én meg mindezt a "teljesítményt" úgy értem el, hogy jól nézek ki. Nem tudom, mi kéne máshogy csinálnom, mert ismerkedek, járkálok, kimozdulok. Nőkkel így lett már 1-2 tapasztalatom, de nem sok.

Furcsa volt, hogy a nők kétféle véleményt képviseltek itt.

Én úgy gondolom, hogy a fiú nézőpontjából jó is lehet a prostituált, a jövőbeli barátnője (és a külvilág) nézőpontjából meg általában rossz.

Szerintem mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy a prostituálthoz fordulás megéri-e neki. Elrontja-e az első alkalmát, meg az életét, vagy hülye, hogy nem csinálta előbb. Viszont mindenképpen egy titok lesz a múltjában.

28f

2014. nov. 18. 16:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!