Hány évesen ideális elveszteni a szüzességedet? Korhoz vagy fejlettséghez kötött? (lányokra gondolok)
Ismerősöm 14 éves lány.
Ő már úgy gondolja ,hogy elég fejlett ahoz ,hogy elveszítse szüzességét! Nektek mi a véleményetek?
Ismerősöm 14 éves 175 cm magas 65 kg körüli leány,80/C-s mell mérettel..
Persze, mindenki nagyon okos, hogy már nagyon érettnek érzi magát.
Normális kapcsolatban lenne ideális elveszíteni, de az valószínűleg nem jönne el 18 éves kor előtt. A normális kapcsolathoz pedig elég sok minden kellene, nem csak testi vonzalom, ahogy sok 18 éven felüli is gondolja és összejön valakivel, akivel aztán szétmennek és ottmaradt a szüzessége.
és ez téged miért érdekel?
ez érdekleje csak az ismerősödet szerintem...
Nem eléggé fejlett hozzá 14 évesen, de 16 évesen se lesz az.
Szerintem úgy kb 17-18 éves kor alatt senki nem eléggé érett egy normális kapcsolathoz se, nemhogy a szexhez.
Persze minden taknyos k_rva érettnek gondolja magát, közbe meg még semmilyen élettapasztalatuk sincsen.
A fejlettség nem a külső, testi dolgokban mérhető... Szellemileg értelmileg kell ott lenni, hogy a szex súlyát fel tudja fogni.
16 éves vagyok, másfél éve vagyunk együtt a barátommal, aki most 20 éves. Még nem feküdtünk le egymással. Fokozatosan egyre több mindent csinálunk de még egy jó ideig nem is szeretnék lefeküdni vele. Ha nem is tökéletesnek, de minél jobbnak szeretném megélni az elsőt. Fontosnak tartom, hogy bízni kell a másikba, feltétel nélkül. Nálunk ez megvan, de mégse akarom még. Ő türelmesen vár rám és ebből is tudom, hogy mennyire szeret és nem csak "arra" kellek neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!