Mijen lâny az olyan, aki szeret1fiut, de mâsokkal is lefeszik, mert kiv. Mâs fiunak, mekkora a farka?
Figyelt kérdés
fiu,szex2013. nov. 14. 07:20
1/10 A kérdező kommentje:
19F.nekem elég nagy van,de ô mindig azt hiszi,egy màsik szexi fiunak nagyobb
2013. nov. 14. 07:23
2/10 anonim válasza:
és ahhoz le kell vele feküdni, hogy megtudja, mekkora?
3/10 October15 válasza:
tehát van 1 csajod aki állandóan félre qr és mond rá 1 hülye indokot? hát qrva mi lenne :D
4/10 anonim válasza:
October azok pénzt kérnek azért. Ez a csaj csak egy ribizli.
5/10 anonim válasza:
Szerintem vedd elő előtte és rácuppan.
6/10 A kérdező kommentje:
sejtettem ilyen valaszok lesznek.mèrt jo neki a nagyobb?
2013. nov. 14. 09:01
8/10 anonim válasza:
Mert a nagyobb farkú csávónak a renoméja is nagyobb, és mindenkinek jó érzés ha olyasvalakit kap meg, akit pl. sokan akarnak megkapni úgy általában.
9/10 anonim válasza:
nem a farok méret számít, hanem hogyan használod. Lehet óriási farkad ha 2 perc után elsülsz és nem tud veled egy rendes menetet sem lenyomni.
Amúgy a lány maga a szexet szereti, imádja, élvezni akarja, minden téren, mindenkivel, mert egyszerűen jó. Vagy maga veled nem kap elég "perverzkedést", vagy az jön be neki, hogy másokkal csinálja. Amit te megtehetsz, hogy minden féle szex dolgot amit csak el tudsz képzelni kipróbálsz vele és lehet kielégíted a vágyait, vagy elfogadod, hogy gerjed arra, hogy másokkal is csinálja. És ha megvan, akkor csináljátok ezt együtt. 3as szex stb.
10/10 Zakathol válasza:
Az olyan lányt kíváncsinak hívják.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!