14-éves vagyok. A barátommal lassan fél évessek leszünk. Megbeszéltük hogy akkor lefekszünk egymással. (igazából nem vagyok rá felkészülve. ) most mit csináljak?
Á nem akarlak lebeszélni, mert nem fogsz hallgatni rám... De mondd meg neki, hogy még várjatok. Nagyon fiatal vagy. Ha tényleg szeret, ez nem lehet akadály. Még egy jó ideig...
Pettingelni addig is lehet. Azt szoktatok? Ráadásul nagyon ajánlott szex előtt, főleg ilyen fiatal korban, hogy legalább megismerjétek, mit szeret a másik, elmondhasd neki, mi nem tetszik, ha valamit rosszul csinál... meg ne ilyendj meg a farok látványától... :D Jobb lenne, mielőtt durbele módon odaadod neki magad...
Eddig is köszi a válaszokat.Várni fogogok vele..
Az elsőnek:nem volt..
Nem vagy rá felkészülve, nem dugtok. Ilyen egyszerű.
Ha mégis, nagyon megfogod bánni. Próbáld magad fékezni, és a nyomorék kis pö.cs is melletted.
ha nem vagy rá felkészülve, az teljesen normális! nem ciki, pláne, hogy csak 14 vagy, de ha 18 lennél, akkor sem lenne gáz. ha igazán szeret, megvárja, amíg kész leszel. ő 16 évesen nem öreg még elveszíteni, nem tudom, hova rohan... gondolom menő akar lenni a haverok előtt, hogy már d*gott.
hidd el, nem fogod megbánni, ha minél később kezdesz bele a szexbe. érettebb leszel, fel tudod mérni a jelentőségét, nem égsz ki 20 éves korodra, és később sem fekszel össze akárkivel, mert a szexnek igenis értéke lesz, nem egy szar élmény menőségből 14 évesen, utána meg rutin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!