Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ilyen helyzetben mikor 'elfoga...

Ilyen helyzetben mikor 'elfogadott' a szex?

Figyelt kérdés
30 hónapja ismerek egy fiút, vannak érzelmek is, de eddig nem tudtunk találkozni (nyomós okok vannak, nem kamuk, nem ez a rész a lényeges). Hamarosan több napot fogunk együtt tölteni és biztosan beprobalkozik majd a szexszel. De nem tudom, korai lesz-e, ha igent mondok vagy sem... Telefonszexeltunk már és webkameran keresztül is elveztuk már egymást. Szűz vagyok és 19 éves

2013. nov. 13. 11:03
 1/10 anonim ***** válasza:
hónapok múlva
2013. nov. 13. 11:06
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
mivel webcamba ment szerintem bármikor.... de mivel nem vagytok együtt pár hónap minimum szerintem....
2013. nov. 13. 11:07
 3/10 anonim ***** válasza:
26%

19 éves lányként, 30 hónapja ismersz egy fiút, akivel rendszeresen van webcam, és telefonos közös

maszturbálás is, sőt némi kötődés is kialakult, te pedig azon filózol, hogy ezek után ha találkoztok

szeretkezzetek e? Szerintem egyértelmű a válasz: (Ha kivánod őt, és vele a szexet, akkor igen! )

2013. nov. 13. 11:10
 4/10 A kérdező kommentje:

És ha együtt vagyunk, akkor bármikor?

ha nem,akkor hónapok múlva?

2013. nov. 13. 11:10
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2013. nov. 13. 11:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Hogy ismered a fiút ha még sose találkoztatok?

Még sose találkoztatok és az első randi rögtön napokig fog tartani?

2013. nov. 13. 11:14
 7/10 A kérdező kommentje:

attól, hogy nem találkoztam vele személyesen, nem ismerhetem?

mi a baj vele? mivel nagy távolság(külföld) játszik szerepet a dologban, miért baj, ha több napról van szó ?!

2013. nov. 13. 11:42
 8/10 anonim ***** válasza:

Mivel úgy is külföldön lakik és ha netán kívánjátok is lazán belefér a szex. Lesz egy jó emléked, és csak ti fogtok róla tudni meg akinek elmondjátok szóval, ebben nincs semmi, attól még fogsz kapni a mikulástól csokikát.

Ha első találkozásnál rájössz, hogy mégsem kell neked ez a srác akkor meg egyértelműen ne tedd. Ezt neked kéne tudni nem itt kérdezgetni.

2013. nov. 13. 13:05
 9/10 anonim ***** válasza:

Annyiban van igaza Hatoskának, hogy élőben még nem találkoztatok. Mivel egy személyes találkozó csak más élmény, kicsi az esélye, de igenis benne van a pakliban, hogy nem úgy sikerülnek a dolgok, mint ahogy terveztétek, ezért én sem tartom jó ötletnek a többnapos, együtt alvós találkát.

Hogy mikor "elfogadott" a szex, felnőtt, értelmes emberek vagytok, ti döntitek el, hogy mikor estek egymásnak :) Teljesen magánügy.

2013. nov. 13. 23:39
 10/10 A kérdező kommentje:
nem arról van szó, kapok-e csokikát. csak nem akarok könnyen kaphatónak se tűnni.
2013. nov. 14. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!