A tampont használóknak az első együttlét kevésbé fájdalmas?
Figyelt kérdés
2009. nov. 17. 12:05
1/11 anonim válasza:
Szerintem elképzelhető. De nem azért, mert az a kisujjnyi tampon kitágította őket, hanem mert nem félnek az érzéstől, tudják, hogy milyen, ha a hüvelyükben van valami, ismerik belülről a testüket. Nagyon sokminden fejben dől el.
2/11 anonim válasza:
szerintem nem függ össze... én spec utálom a tampont viszont abszolute nem fájt az első...SŐT :p
3/11 anonim válasza:
Én használtam tampont de az első együttlétbe azt hittem belepusztulok. Nem hiszem hogy van összefüggés.
4/11 anonim válasza:
sztem sokaknál van összefüggés. aki már egész régóta tamponozok, plusz a barátjával pettingelnek is ujjazással, annak nemvalószínű h fájni fog az első.
5/11 anonim válasza:
Másodiknál és harmadiknál van a pont. Én is használtam tampont, ismertem a testemet, mégis nagyon fájt az első (plusz a második és a harmadik). Semmi összefüggés nincs.
6/11 anonim válasza:
Nincs összefüggés, csak nagyon kicsi és csak akkor, ha rossz tampont használnak (vagyis túl nagyot). A fájdalom inkább abból fakad, hogy nem engeded el magad teljesen, akarva/akaratlanul összeszorítod az izmaidat. Teljesen természetes, nekem első nőgyógyászatomnál fájt a vizsgálat emiatt:)
7/11 anonim válasza:
én gyakran használok tampont mégis fájt
8/11 anonim válasza:
attól függ, ha éppen benned van a tampon, akkor nem feltétlenül....
egyébként abszolút nincs összefüggés....
9/11 A kérdező kommentje:
Pedig valamilyen szinten biztos van. Merthogy eleinte nagyon fájt a tampont kivenni, most már könnyebb. Gondoltam biztos kitágultam annyira.
2009. nov. 18. 12:33
10/11 anonim válasza:
A tampont azért fájt az első 1-2 alkalommal kivenni, mert akkor még nem tud az ember úgy ellazulni! Mikor már megtanultam a használatát, akk nekem sem fájt kivenni. Szal nincs összefüggés a 2 dolog között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!