Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha néha nagyon szomorú vagyok,...

Ha néha nagyon szomorú vagyok, amiért nincs barátnőm, attól még azért csináljak úgy, mintha nem is zavarna?

Figyelt kérdés
2013. nov. 9. 14:20
 1/10 anonim ***** válasza:

nem, add ki magadból, mond el valakinek, hogy mi bánt.

jobban fogod 1 kicsit érezni magad.....vagy nem.

és lehet, hogy ezzel 1 reakciót, folyamatot indítasz el.

2013. nov. 9. 14:23
 2/10 anonim ***** válasza:
Tudom, könnyű mondani, de nem érdemes ebbe a szomorkodásba túlzott energiát fektetni, mert nem térül meg. Még inkább messzebb sodródsz általa a célodtól, ami a barátnőszerzés. Szerintem annyi jó dolog van még ezen kívül az életben, na meg gondolj bele, összejössz egy lánnyal, de nem úgy sül el, ahogy akarod. Érzelmi válságba kerülsz, ami által még rosszabbul is lehetsz, mint ahogy most vagy!
2013. nov. 9. 14:24
 3/10 anonim ***** válasza:
Itt mindenképpen, különben még beléd is rúgnak, h mit nyafogsz annyit, meg h biztos ezért nincs nőd.
2013. nov. 9. 14:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Ne szomorkodj! Inkább próbáld kihasználni ezt az időszakot. Nem azt mondom, hogy örülj neki, hogy nincs barátnőd, inkább úgy értem, hogy ha szabadidős elfoglaltsággal, barátokkal(ha vannak) elfoglalod magad, akkor boldogabb lehetsz és a boldog emberek vonzzanak más embereket :)
2013. nov. 10. 00:54
 5/10 A kérdező kommentje:

"(ha vannak)" :DDDDDD

Vannak. Elvileg.. Nem olyan egyszerű. :D

2013. nov. 10. 01:13
 6/10 anonim ***** válasza:

Előző vagyok:

Ne ragadj le ennél, hogy barátok. Nekem pl. nincsenek legjobb barátaim, olyan barátaim, akikkel elmászkálhatnék, komolyabban beszélhetnék. Még sem vagyok összezuhanva. Van egy több éves szuper kapcsolatom, jó munkahelyem, önbizalmam az nincs, ahogyan neked sincs. Még sem szomorkodom és írom ki a gyak.kérdésekre, hogy sajnáltassam magam. Szerinte próbáld meg, elfoglalni magad és nem azzal foglalkozni, hogy nincs barátnőd. Mennyi idős vagy? :)

2013. nov. 10. 11:42
 7/10 anonim ***** válasza:

#6-os: "Van egy több éves szuper kapcsolatom, jó munkahelyem"

Csúnya is lenne, ha mernéd magad sajnáltatni! :)

2013. nov. 10. 11:56
 8/10 A kérdező kommentje:

"Van egy több éves szuper kapcsolatom, jó munkahelyem, önbizalmam az nincs"

Pedig neked lehetne.. :D

"Mennyi idős vagy?"

21

2013. nov. 10. 12:34
 9/10 anonim ***** válasza:

28

A lényeg, hogy keményen kell dolgozni, nekem sem hullott az ölembe, az ami van, ha csak sajnáltattam volna magamat. Néhány éve se pasim, se munkám, se semmi. Jó munkám lett, mert nagyon sok energiát feccöltem bele, hogy az egyik legjobb legyek. Hasonlóan sok energiát tettem bele a kapcsolatomba is az elején, és úgy gondolom, hogy ezért ilyen jó most.

Önbizalmam meg mire legyen? Ez nem úgy működik, hogy bekapcsolod és van :D Ezt te is tudod :) Mint mindenki..

Ma is éjszakába nyúlóan dolgozom (csak most rohadtul elegem lett és feljöttem ide :D ), hogy holnap tudjak foglalkozni a párommal. De ahhoz, hogy valaki elérje azt amit esetleg én (pedig szerintem ez nem sok, úgy érzem sehol nem tartok), sokat kell dolgozni és ki kell tartani! Ma többször a sírás kerülgetett, mert fel akartam adni, de nem adtam fel és itt vagyok. Szereztem magamnak 2 új ügyfelet, mert kitartó voltam és nem szenvedtettem magam. Nem adom fel az életem és nem adom fel a kapcsolataimat. Igazi barátaim nem azért nincsenek, mert esetleg elhanyagoltam őket, inkább nem találkoztam "normális" emberekkel, akik ne lettek volna önzőek és ne irányítani akartak volna. Én ebből nem kértem. Úgy gondolom, hogy neked is kellene valamit kezdened az életeddel, hogy kimássz ebből a depis életből és többfelé koncentrálni, nem pedig csak arra, hogy nincs barátnőd. Sajnálatos és szomorú, mert párral az élet mindig jobb lehet (kivéve, akinek nem), de nem jelenti, hogy depressziósnak kellene lenned emiatt. Nézd pozitívan a világot. Ha citromot kapsz, szerezz be tequilát és citromot :DDD

Nekem baromi sokáig tartott, mire erre rájöttem, de mint láthatod, nem lehetetlen. :)

2013. nov. 10. 22:08
 10/10 anonim ***** válasza:
Bocsánat!!! sót :D Mert nem kell több citrom :D
2013. nov. 10. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!