Lányok 1millio ftért ki mit vállalna be? Kort is priviben
50 milláért sem,sőt ingyen sem!
Ha van párom akkor vele igen!De hogy tök idegennel?Valahogy az nálam nem játszik!Sosem volt egy éjszakás kalandom sem!
3# -mas voltam!
Egy csókot talán megér az 1 milla. Esetleg némi tapi. Ruhában, ruhán keresztül, bizonyos helyeket kihagyva. Mást nem.
Egyetértek azzal, hogy mindenki megvásárolható, csak mások az árak. Van, akinek egy koktél, van, akinek 10 000, megint másoknak meg más összeg. Csak ezt persze nem mindenki vallja be.
Különben ha van barátom, akármennyit fizetnének is érte, nem feküdnék le rajta kívül senkivel. A hűség számomra még mindig többet jelent, mint a pénz. Ha szingli vagyok, 1 millióért még mindig nem férne bele a szex, ennél kicsit többre tartom magam, de ennek többszöröse (mondjuk egy 10es szorzóval) már talán elegendő lenne. Egyéjszakás kalandban volt már részem, és bár nem volt olyan különösebben felemelő élmény, annyira azért nem volt rossz. Ha ettől ku.va lettem, hát istenem. Őszinte embernek tartom magam, és ennek mindig is voltak hátulütői.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!