Szerintetek előfordulhat, hogy barátnőm az első együttlét után meggyűlöl, vagy kerülni kezd?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk nagyon fájna neki,és így csak egy rossz emlék lenne az egész...2009. nov. 16. 16:23
11/18 anonim válasza:
Hát azért ha a hányévesekvagytok kérdésre azt felelte volna, hogy ő 16 lány meg 14, akkor az már gáz lett volna, nem?!:/
Ha utána nem volt semmi baj a kapcsolatotokkal, akkor nem is lesz ebből probléma. Nyugi.
12/18 anonim válasza:
Nem. De ha mégis, elgondolkodtató, hogy szeret-e valójában...Persze ha tényleg figyelmes voltál. Mert ha rá erőszakoltad a dolgot, avagy magad, akkor érezhet ellenszenvet irántad. De te az előbbibe tartozol, így emiatt nem kerülhet. Max más miatt.
13/18 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem,és 5000-szer elmondta hogy igen..Szóval semmiképp sem volt erőltetve a dolog.
2009. nov. 18. 20:27
14/18 anonim válasza:
Ha megkérdezted tőle, hogy akarja-e és tényleg nem lett erőltetve az egész, és még figyelmes is voltál akkor biztos, hogy nem fog meggyűlölni. Az első szinte mindnekinek fáj, szóval szerintem ne aggódj ezen, mert biztos, hogy emiatt nem fog meggyűlölni és kerülni sem.
15/18 A kérdező kommentje:
Igen,minden így történt..Csak azért bennem van..
2009. nov. 18. 23:21
16/18 anonim válasza:
Nem értem, mitől félsz. Jól értem, hogy most nem kerül? Elméletileg félsz?
Akkor fordulhat elő az, amitől félsz, ha a lélekben távolabb vagytok, mint amilyen közel most testileg kerültetek.
17/18 A kérdező kommentje:
Kedves 12:10-es:Nagyon szeretjük egymást,szó sincs ilyesmiről.
2009. nov. 19. 12:21
18/18 anonim válasza:
Az öcsém amikor elvette a barátnője szüzességét jóval fiatalabbak voltak mint ti és a kiscsaj olyan sokkot kapott, hogy azt mondta öcsém megerőszakolta, pedig az elején ugyanúgy benne volt ő is mint tesóm, aztán 2 napig nem állt vele szóba. Hagyd kicsit megnyugodni a csajt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!