Én egy 16/f vagyok, és az lenne a problémám, h a barátnőmmel most lesz 2 éve h járunk, és még mindig nem akar pettingelni. Bennem van a baj, vagy Ő benne, vagy egyszerűen csak nem illünk össze?
Nem akar vagy nem mer?
Amúgy gondolom a lány is 16, szóval nem hoiszem, hogy nagy baromság, ha azt írom, hogy itt az ideje elkezdeni felfedezni egymást. Azt hiszem ezt neki is be kéne látni.
Nem veled van a baj, ez hülyeség, és nem is a lánnyal. Csak próbáld rávezetni. Mikor "jól összebújtok", csókolgasd a nyakát, fülét, mindenét, aztán óvatosan nyúlj bele a nadrágjába és ha ő is nagyon be van indulva, tuti, hogy engedni fogja. Ha nem, kérdezd meg, hogy miért nem, meg hogy szerinted ideje lenne 2 év után elkezdeni felfedezni egymást, stb.
Amúgy meg ha megengedi, hogy benyúlj, ne várd el tőle, hogy ő is cselekedjen, mert nem hiszem, hogy fog.
Nekem mikor legelőször a barátom kinyalt, eltelt jó másfél hónap, mire én is hozzá mertem nyúlni az övéhez.
Szóval az ő kezdeményezéséhez csak türelem, de te ne habozz! :)
Nem lehet, hogy volt valami negatív tapasztalata? Pl. kikezdett vele valaki kis korában stb...:S
Vagy nem lehet, hogy van egy seb, anyajegy a mellén, és attól fél, hogy elmegy a kedved tőle?
Szerintem beszéld meg vele, a pettinget én személy szerint még fiatalabb korban is elfogadhatónak találom, szóval tényleg nem értem...
Szerintem meg nem lúzer.
Ha a csajszi is 16 éves, akkor ez az a kor, amikor elkezd megérni a dologra. Egy 14-15 éves kislány még kislány, nincs helye f.sznak a p.ncijában. Ez még "tiniszerelem" de ha kitartotok egymás mellett, és együtt fedezitek fel a dolgokat, akkor idősebb korotokra egy ritka szép kapcsolatotok lesz :)
(Félreértés ne essék, minden tiszteletem a tietek, hogy ennyi idősen már ennyi ideje együtt vagytok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!