Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért nem élvezek el? Nem...

Miért nem élvezek el? Nem élvezem a sexet.

Figyelt kérdés
18éves barátommal vesztettem el én 14 éves vagyok a barátom autojában történt kb 1hónapja(védekeztunk).Nem voltam rá készen..14évesen még korainak találtam a dolgot de a barátom azonban nem..szeretem ot szoval bele mentem..de nem éreztem semmit..se rosszat se jót kb fél oráig csináltuk(nemvolt elojaték) ..bennem van a baj? Lehet ezen segíteni? Vagy idovel én is élvezem majd?
2013. nov. 2. 13:42
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Azért mert fiatal vagy és tapasztalatlan, majd évek múlva talán jobb lesz, talán nem.
2013. nov. 2. 13:43
 2/13 anonim ***** válasza:
Lehet a barátodnak kicsi a p öcse, de most ne írd h 17 cm!!
2013. nov. 2. 13:43
 3/13 A kérdező kommentje:
17,5 cm volt neki..
2013. nov. 2. 13:44
 4/13 anonim ***** válasza:
Csak annyit mondok hogy én a helyedben ezen nem csodálkoznék..(később talán majd rájössz hogy miért írtam)
2013. nov. 2. 13:44
 5/13 anonim ***** válasza:

Itt az volt a baj, hogy te nem akartál vele lefeküdni.

És őszintén most mit vártatok egymástól?

Ő 18 éves, gondolom ő már szerette volna, akár már csinálta is, így természetes neki a szex.

Te viszont még csak 14 éves vagy. Nem véletlenül mondják, hogy a szexhez nem elég az, hogy beindultak a hormonok, ahhoz fel kell testben-lélekben készülni.

És te lélekben nem voltál felkészülve.

És mindaddig, amíg nem leszel, addig élvezni sem fogod!

És még előjáték sem volt?

Egy önző a barátod, jobb lenne, ha inkább otthagynád! Mert egyértelmű, hogy csak a saját örömszerzése volt a cél. Semmi más.

2013. nov. 2. 13:45
 6/13 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, ezt írtam!!
2013. nov. 2. 13:48
 7/13 anonim ***** válasza:
Leirtad! Te erre nem voltal kesz! Lehet meg evekig nem is leszel, nem is fogod erteni, erezni amit kell! Hiba volt! Azzal egyutt hogy 14 evesen vesztettem el en is es 20 eves koromig 1 orgazmusom nem volt! Betudtam annak, hogy frigid vagyok! Aztan jott egy Fiu akit szerettem es megtanultam elvezni erezni a masikat es a magam testet is!
2013. nov. 2. 13:53
 8/13 anonim ***** válasza:

Ja es a baratod egy paraszt lehet! Eszeben sem volt ertekelni vagy emlekezetesse tenni neked, holott az elso volt! Nem (csak) a helyszin a gaz, hanem, hogy se elojatek se semmi csak bevagta ~fel orat lokdosott mig eldurrant es hello...

Vagd ki a retekbe! Jobban jarsz!

2013. nov. 2. 13:57
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..már megtettem..
2013. nov. 2. 13:59
 10/13 anonim ***** válasza:
Marmint hogy nem vagytok egyutt? Okos dontes :)
2013. nov. 2. 14:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!