Lehet hogy átszakadt a szűzhártyám?
Figyelt kérdés
Ma délután a barátom nálunk volt és megujjazott. De nem nyomta be az ujját meg semmi és nem is véreztem. Viszont zuhanyzásnál nem éreztem a szűzhártyát. Akkor most már nem vagyok szűz???2013. okt. 31. 22:33
2/5 anonim válasza:
ja, nem vagy szűz, én is így vesztettem el
3/5 anonim válasza:
nagy kérés lenne, hogy mielőtt kiírsz egy kérdést, rákeress, hogy van -e hasonló? mert ez kb. a 159. ilyen ostoba kérdés.
ja, és amikor kiírod a kérdést, az oldal van olyan nemes és nagylelkű, hogy automatikusan kidob hasonló kérdéseket. szemezgess onnan, és amíg ennyire sem vagy önálló és életrevaló, addig ne szexelj.
4/5 wiwastarr_ válasza:
mert te mindig ki tudtad tapintani a szüzhártyád!?
5/5 anonim válasza:
de miért az ujját nyomta beléd?remélem nem anyádék előtt. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!