Mért fújja fel itt a legtöbb ember a szüzesség-elvesztése témát?
Figyelt kérdés
az élet legjobb dolgai közé tartozik akkor minek évekig halogatni? élvezni kell az életet... ti ezt h látjátok?2009. nov. 14. 00:34
11/13 anonim válasza:
Nem fújják fel, hanem sokan elfelejtették, hogy a szex önmagában nem ér semmit. Nem a szex-szel kellene foglalkozni, hanem az érzelmeitekre kellene figyelni és amikor szerelmes leszel, tudni fogod a különbséget a között, hogy a saját fizikai vágyaid szeretnéd kielégíteni (amit egyébként nyugodtan megoldhat bárki maszturbálással), vagy a párodnak, a szerelmednek szeretnél igazi örömet nyúljtani. Ekkor már nem is szexnek hívják, hanem szeretkezésnek. Így kéne minden alkalommal történnie, de ha még a szüzességedet is úgy veszíted el, hogy beteszi-kiveszi-viszontlátás, akkor az nagyon szomorú és megfosztjátok magatokat attól a valóban csodás élménytől, amiben akkor lett volna részetek, ha tovább vártok!
12/13 anonim válasza:
Felteszem a pontot az "I"-re.Most mesélte egy 18 éves lány(NŐ?)ismerősöm hogy már volt 2 férfivel egyszerre meg hogy nővel is próbálta...Na ezért kellene a 12-14 éves korosztálynak szexelnie?Vagy ez tök normális,csak én vagyok maradi?Nem tudom...Lehet az összefüggésben a logikai szál nem 100 %-os (sőt ezt elismerem)de valami biztos van benne.Ja,első voltam meginn.
13/13 anonim válasza:
sztem többen vannak azok akik amiatt fujják fel a témát, mert nem jut nekik senki...aztánh 20-21-22 éves kor felett már naon tud töle fájni a fej, hogy miért csak pont te vagy az akinek sehol semmi.és jön a görcsölés, amiböl megint nem lesz semmi.sokszor a környezet is ellehetetleniti az embert (mondjuk nemileg homogén felsö iskolai szak, vagy munkahely...)naon nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!